20 juni, 2023 Det sker

Skagen Handel inviterer til Hvid Sankt Hans

Igen i år ønsker Skagen Handel at gøre et besøg i Skagen omkring Sankt Hans til en uforglemmelig og fantastisk oplevelse for alle – gæster såvel som skawboere.

Der er derfor skruet ekstra op for det gode humør i den kommende weekend.

Sankt Hans aften falder som bekendt på en fredag i år, så i Skagen Handel har vi besluttet at vi gør det til en lang, Hvid Sankt Hans weekend.

Her vil alle medlemmer i Skagen Handel være klædt i hvidt samt den karakteristiske stråhat. Kig efter dette i bybilledet sammen med de hvide balloner som vil pryde gadebilledet denne weekend.

Sådan så det ud da Skagen Handels bestyrelse pakkede rosé mm. Som deles ud til alle foreningens medlemmer.

Et bekendtskab med et eller flere af vores medlemmer vil også betyde muligheden for at få tilbudt et glas rosévin. Fredag eftermiddag og igen lørdag vil du nemlig blive budt på et glas rosé hos alle medlemmer af Skagen Handel.

”Vi vil gerne gøre en ekstra indsats for at skabe en god stemning – og hvad passer bedre end Hvid Sct. Hans og rosévin – så satser vi blot på at det dejlige sommervejr fortsætter.”

Udtaler Skagen Handels aktivitetsformand Mathias Rump Hansen

Du vil kunne møde medlemmer af Skagen Handels bestyrelse i et telt på Viggo Hansens Plads – her vil vi fortælle om vores aktiviteter og – naturligvis – også her tilbyde et glas rosévin.

Det sker fredag fra kl. 15 – 17.30 og igen lørdag fra kl. 11 – 15.

Skagen Handel – Handelsstandsforeningen i Skagen står bag en række aktiviteter året rundt i Skagen, der alle har til formål at sikre og udvikle vores status som en aktiv og attraktiv handelsby, der altid er et ekstra besøg værd for både lokale og byens gæster.

I år har vi allerede sikret en ekstraordinær påske, pinserock, medvirken til børnenes Rekord Dag og der vil komme mange flere i løbet af året – herunder opbakning til Skagen festival, Sommersalg, Skagen Maraton, vores halloween aktivitet og naturligvis det årlige juleprogram inklusive Skagens smukke julebelysning, der sikrer aktivitet for både børn og voksne.

Vi glæder os til at se jer til Hvid Sankt Hans i Skagen denne fredag – og lørdag.