20 oktober, 2021 Det sker

Skagen Handel indbyder til Open By Horror Night

I morgen, torsdag d. 21. Oktober fra kl. 18 – 22 er der gys, gru, (u)hygge og sjove oplevelser på stribe at hente i gågaden i Skagen.

Her indbyder Skagen Handel nemlig, traditionen tro, til en Open By Night med Halloween tema.

Du kan således, udover de mange gode tilbud rundt om i butikkerne, se frem til sjove halloween oplevelser for børn og barnlige sjæle.

Du kan blandt andet møde den store glubske drage der sammen med den lille søde drage er mellemlandet i Skagen i håb om at få en bid af byens børn inden de flyver videre ud i natten.

Du kan også prøve kræfter med det gruopvækkende og sjove spøgelseshus hvor zombier, spøgelser, store sultne edderkopper og andre uhyggelige væsner holder til.

Hvis sulten skulle melde sig, så står Dessert Skagen klar til at lange gratis “brændte knogler” (churros) over disken for Skagen Handelsstandsforening.

Slutteligt kan du opleve de uhyggeligt engagerede lokalpolitikere fra Socialdemokratiet, Venstre og Dansk Folkeparti,

Halloween pas til børn

Hos Sport24 sælger Skagen Handelsstandsforening desuden Halloween pas til børn. Passet koster kun 50 kroner, men har en værdi af mere end 400 kroner. Her kan du gå en tur rundt i Skagen sammen med familien og hente alverdens sjove, smarte og velsmagende gaver fra de medvirkende butikker.

Der er kun 200 pas som blev sat til salg i dag, onsdag kl. 10. Allerede nu er der solgt omkring halvdelen – Så det er med at være hurtig hvis du skal have fingre i et af de eftertragtede Halloween pas.

Vejrudsigten for i morgen aften lyder på lige præcis 0 millimeter regn fra en mere eller mindre skyfri himmel – Du kan således roligt trække i efterårstøjet og kigge ned til en ualmindelig (u)hyggelig aften i Skagens hyggelige gågade.