• Forside
  • Nyheder
  • Skagen Festival modtager 150.000 kr. fra Spar Nord Fonden til Støtte for Frivilligheden
18 juni, 2024 Nyheder

Skagen Festival modtager 150.000 kr. fra Spar Nord Fonden til Støtte for Frivilligheden

Skagen Festival har modtaget en generøs donation på 150.000 kr. fra Spar Nord Fonden. Denne støtte vil være til stor gavn og glæde for festivalens mange dedikerede frivillige.

Spar Nord Fonden er kendt for at støtte projekter, der fremmer kulturelle, sportslige og almennyttige formål.

Med denne donation anerkender Spar Nord Fonden den uvurderlige indsats, som vores frivillige yder hvert år, med deres bidrag til at gøre Skagen Festival til en succes.

Støtte til Frivilligheden

“Donationen fra Spar Nord Fonden vil blive brugt til at forbedre forholdene for de frivillige, der gør festivalen mulig. Vi vil sikre, at vores frivillige har de nødvendige ressourcer og faciliteter til at udføre deres arbejde effektivt og med glæde. Der vil blive investeret i opkvalificering og træning, så vores frivillige har den rette viden og de rette værktøjer, til at gå til deres opgaver under fremtidige festivaler.”

– Sådan lyder det fra Formand Jesper Hegaard, Skagen Festival.

En Festival Drevet af Frivillige

Skagen Festival har altid været drevet af frivillige kræfter.

Hvert år samles op imod 650 mennesker, der frivilligt giver deres tid og energi for at skabe en festivaloplevelse ud over det sædvanlige.

Fra scenearbejde og logistik til billetkontrol og barer – de frivillige er og bliver hjertet i festivalen.

“Om den enkelte frivillige har været her i 10, 15 eller 20 år, eller om det er det første år, så værdsættes hver enkel frivillig af festivalens ledelse, men vigtigst af alt, af festivalens mange glade publikummer. Mange frivillige oplever da også, at blive en del af en større familie og kommer igen år efter år og spenderer måske ligefrem sommerferien på deres ”festivalfamilie” i Skagen, fortæller Jesper Heegaard og fortsætter:

Vi er dybt taknemmelige for Spar Nord Fondens støtte og deres anerkendelse af frivillighedens betydning. Denne donation vil ikke kun hjælpe med at forbedre festivalens drift, men ikke mindst også styrke fællesskabet blandt de frivillige og skabe en endnu bedre oplevelse for alle involverede,” påpeger Jesper Hegaard.

Om Skagen Festival

Skagen Festival er en af Danmarks ældste musikfestivaler og finder sted hvert år i den første weekend i juli.

Festivalen tiltrækker musikelskere fra nær og fjern med et varieret program, der udforsker de forskellige grene indenfor folkemusikken.

Læs mere om festivalen, udforsk årets program, og køb billet på: www.skagenfestival.dk.

Om Spar Nord Fonden

Spar Nord Fonden støtter projekter og initiativer, der fremmer kultur, idræt, social udvikling og meget mere. Fonden har til formål at skabe positive forandringer og støtte fællesskaber i hele Danmark. Læs mere om fonden på www.sparnordfonden.dk.