04 november, 2023 Nyheder

Skagen Festival klar med første navn til 2024

Skagen Festival har lørdag afholdt årets Generalforsamling. I den forbindelse blev det første navn til 2024-udgaven af Danmarks ældste festival offentliggjort.

Det første hovednavn til næste års Skagen Festival er ingen ringere end:

LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester”

Lars Lilholt Band er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har Lars Lilholt turneret med sit eget band i det ganske land. Hvem kan ikke synge med på klassikere som ”Kald det kærlighed”, ”Hvidsten Kro”, ”Onkel Christian”, ”Ofelia” og mange, mange flere?

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner om bandets popularitet.

Når Lars Lilholt træder op på Skagen Festivalens store scene i 2024, er det 25 år siden, han modtog ”Den Danske Folkemusikpris”, der hvert år uddeles på Skagen Festivalen.

Bandets nuværende besætning består af Lars Lilholt, Gert Vincent, Anders Bækgaard, Kristian Fogh, Eddi Jarl, Mads Kjøller Henningsen, Lærke Lilholt og Malene Mailand.

Lars Lilholt Band spiller i Skagenhallen, torsdag den 4. juli 2024.

Endelig spilleplan forventes klar, når billetsalget starter søndag den 3. december 2023 kl. 10.00.

Flere navne offentliggøres løbende de kommende dage og uger.