19 november, 2021 Det sker

Skagen Boghandel inviterer til reception

I morgen, lørdag d. 20. november fra kl. 13 – 15 inviterer Skagen Boghandel til reception.

Det gør de i forbindelse med, at hele byens boghandel har skiftet ejere. Der skal således siges et varmt og kærligt farvel til Frank og Vivian Nielsen som efter mange gode år som boghandlere takker af.

Men mindst lige så vigtigt og interessant skal der også bydes varmt velkommen til de nye ejere, eller tillykke med overtagelsen i al fald. De 2 ejere er nemlig på ingen måde nye indenfor faget. De har nemlig i flere år arbejdet under Frank og Vivian i Skagen Boghandel.

Det er nemlig Karina Vang Ørtoft og Mette Winther som nu har overtaget stafetten og driver Skagen Boghandel videre.

Samme gode service og sortiment – Men i nye rammer

Sidste torsdag, d. 11/11 kl. 11.11 startede den nye æra for Skagen Boghandel med Mette og Karina ved roret. Her slog de nemlig dørene op til Skagen Boghandel i nye rammer på Sct. Laurentii Vej 26C. Byens boghandel er således flyttet fra den ene ende af gågaden til den anden og har fået en meget mere central placering i endnu bedre rammer.

Både Frank, Vivian, Mette og Karina håber at se kunder, samarbejdspartnere leverandører og venner af huset til receptionen hvor stafetten officielt vil blive givet videre til de nye ejere – Mette og Vivian og hvor der skal tages afsked med Frank og Vivian.

Boghandlerne oplyser dog at Frank har lovet at agere julehjælp og at han derfor vil være at finde i butikken året ud.

Her fra Skagen Nyt skal der lyde et stort tillykke med overtagelsen til de 2 nye boghandlere samt et stort tak for mange års tro og god tjeneste som byens boghandlere til Frank og Vivian.