• Forside
  • Nyheder
  • Skagen Boghandel er klar med ideer til julens brætspil og bøger
21 december, 2023 Nyheder

Skagen Boghandel er klar med ideer til julens brætspil og bøger

Hos Skagen Boghandel står man klar med et stort udvalg af bøger, brætspil og hobbyartikler som indbyder til hyggelige stunder i henover jul og nytår.

Ventetiden frem imod gaveregnen juleaften kan også hurtigt forkortes med hyggelige hobbyprojekter for hele familien. Her står Skagen Boghandel klar med en lang række muligheder – det er bare med at komme forbi og gå på opdagelse i det store udvalg.

Intet siger hygge og kvalitetstid som et godt brætspil

Intet er bedre end et godt brætspil sammen med familien eller vennerne.

Heldigvis har de hos Skagen Boghandel et bredt udvalg af brætspil for såvel børn som voksen – samt spil for hele familien selvfølgelig.

Partners

Det første spil som fremhæves er Partners – som også meget vel kan kaldes for et “moderne ludo”.

Spillet findes i en 4- og 6- mands udgave samt et specielt 25-års jubilæumsudgave.

Partners er på mange måder magen til det klassiske Ludo – dog spiller man her med forskellige kort og altså ikke med terninger som i et spil Ludo.

Uanset om det er med vennerne eller familien, så er det et virkeligt underholdende spil som de fleste hurtigt kommer til at holde af.

For både børn og voksne

Sidste omgang (for voksne)

Festspillet ”Sidste Omgang” garanterer dig timevis af sjov og ballade til din fest.

Slå med terningerne, løs udfordringerne og vind guldmedalje og håneretten, når du kommer først i mål.

Der er garanti for en sjov fest, når I skal igennem de populære udfordringer, så pas på at du ikke kommer en tur i ”spjældet” eller får bananen i hovedet.

Tegn & Spjæt – Det tossede tegnespil for hele familien

“Lakserytteren” er kendt og elsket af mange børn og unge – nu er han imidlertid klar med hans helt eget, skøre og fantastiske spil for hele familien.

Selv skriver han om spillet “Tegn & Spjæt”:

“Velkommen til min eventyrlige Put-and-Take sø. Den er fyldt med alle mulige skøre og farverige laks, som skal tegnes eller spjættes (mimes) og så gættes. Men det her er ikke en almindelig fisketur, fordi lander du på et “Challenge”-felt bliver du udfordret til at tegne på skøre måder fx med en gummiblyant eller med lukkede øjne. Pas på krogen, for hvis du lander på den ryger du måske selv på hovedet i søen! Er du klar – så er det tid til en omgang Tegn og Spjæt.”

Julens bøger

I dagene efter jul kan det dog også være yderst tiltrængt med en pause, hvor man kan trække sig lidt tilbage og nyde lidt alenetid med en god kop kaffe eller te og sin bog.

Hvis du er i tvivl om hvad du eller dine kære skal læse, så er Skagen Boghandel heldigvis klar med anbefalinger som spænder genremæssigt bredt:

Krimi

Jussi Adler-Olsen er klar med den ultimative afsløring…

Carl Mørch er atter tilbage i det 10. og sidste bind af Jussi Adler Olsens Afdeling Q serie.

Når vi for sidste gang følger Carl Mørch bliver det i “Syv m2 med lås”.

Hos Skagen Boghandel kan du naturligvis også få fat i de øvrige bøger i bogserien.

Biografier

Jeg er Sussi – Af Michael Enggaard & Sussi Nielsen

En af Danmarks mest farverige og folkekære kunstnere fortæller om sit festlige liv og sin store sorg.

Biografien om Sussi Nielsen, den ene halvdel af den ikoniske popduo Sussi og Leo, er en skøn og livsbekræftende fortælling om en kvinde, der har vundet manges hjerter med sin bramfrihed og ukuelige livsvilje.

I fem årtier har Sussi og Leo underholdt danskerne med et medrivende show på scenerne rundt om i landet.

Den nu 67-årige musiker har aldrig været bange for at hive op i kjolen og vise ben og baller, og sammen med sin mand har hun aften efter aften skabt en fest for hundredtusindvis af danskere.

Sussi er kendt for at sige tingene lige ud, og det er netop hendes ærlighed og charmerende facon, der har gjort hende til en af Danmarks mest folkekære personligheder. Men bag facaden har hun oplevet både lykke og sorg.

I biografien kommer vi helt tæt på hendes livs udfordringer. Sussi fortæller om tabet af sin mand og musikalske partner, og om hvordan hun efter hans død i februar 2023 har været tvunget til at genopfinde sig selv både personligt og professionelt.

Bogen giver et indblik i, hvordan hun har håndteret sorgen og savnet efter sit livs kærlighed, og hvordan hun har fundet mod og styrke til fortsat at optræde og sprede glæde blandt sit store publikum.

Jeg er Sussi
 er en varm, rørende og humoristisk beretning – fortalt af et festfyrværkeri af en kvinde, som det er umuligt ikke at elske.

Vi er vores valg – af René Dahl Andersen

”Vi er vores valg” er en biografi af René Dahl Andersen, tidligere narkobetjent ved Københavns Politi.

Narkobetjenten René Dahl Andersen befandt sig i den ultimative livskrise, efter han blev dømt for tyveri ved Københavns Byret. Han kom på forsiden af tabloidaviserne og mistede sin indkomst, sin identitet, sin drengedrøm, sin far, en vigtig del af sit netværk – og sit ægteskab, som han valgte at forlade, da han mødte en anden.

I dag har René fundet en ny retning i tilværelsen. En, hvor han arbejder med sig selv – og med lortesagerne, man må lære at tage ansvar for, når man selv er deres ophavsmand. Han lever et liv, hvor han omfavner sine nærmeste med kærlig kritik og ægte opmærksomhed. Og er bevidst om, at man er de valg, man tager. Du kan også blive dine.

I bogen kan du møde et væld af ekstraordinære personligheder fra René Dahl Andersens fortid og nutid. Læs blandt andet om Mor Lene, Far Ejgil og Søster Helle fra Hørby. Politilegenderne Store Bjarne og Flemming Betjenten. Kaliffen og Panteren fra den københavnske underverden. 17-årige Emil fra Struer og Kenno fra Djämes Braun, der begge har kæmpet med narkomisbrug.

Skønlitteratur

Lysets Våben – Ken Follet

Store industrielle forandringer fejer ind over England. Maskinerne fratager arbejderne deres levebrød, og kimen til revolution er lagt.

Verden er på randen af kaos, og alle kæmper for deres liv og levned: En kvindes mand bliver dræbt i en arbejdsulykke på grund af uagtsomhed; en velmenende ungersvend arver uventet en lukningstruet virksomhed; en ung kvinde kæmper for at finansiere sin skole for fattige børn; en mand beskytter hensynsløst sin rigdom med vold og magt. Alt imens høres krigsråb fra Frankrig, hvor Napoleon forbereder sig på at erobre verdensherredømmet. Mens samfundsnormer bliver udfordret og gentænkt på hidtil usete måder, må vores hovedpersoner finde deres ståsted, sætte deres lid til fremtiden og genopbygge deres elskede Kingsbridge fra krigens aske.

For over 30 år siden udkom verdenssensationen JORDENS SØJLER. Nu, med denne forrygende, selvstændige roman, er vi tilbage i Kingsbridge, hvor grådighed og lidenskab, kærlighed og had, fremskridt og tradition sætter rammerne for en verden i rivende udvikling.

Børne/ungebog

Jas & Mika – Kærlighed ved første klik

Da Jasmin og Mika møder hinanden første gang, kan de begge mærke hjertet banke lidt hurtigere. Men hvornår kan man stole på en anden?

Ved hjælp af chilibamser, hundehvalpe og masser af hawaiipizza kaster Jasmin og Mika sig ud i den vildeste udfordring nogensinde: at blive kærester!

Jas & Mika – Kærlighed ved første klik er en sjov og romantisk bog, som er inspireret af den ægte kærlighedhistorie mellem Jasmin Lind Schultz og Mika Schultz, som er kendt fra deres populære youtube-kanal og deres instagram- og TikTok-profiler.