• Forside
  • Nyheder
  • Skab dit eget unikke smykke i Skagens nye smykkecafé
03 juni, 2023 Nyheder

Skab dit eget unikke smykke i Skagens nye smykkecafé

I dag, lørdag d. 3. Juni kl. 10 slog smykkecaféen Du er smyk dørene op til deres første åbningsdag i Skagen.

Du er smyk åbnede i Aalborg for ca. 1 1/2 år siden. Her har ejerne Jeanette Storm Christensen og Karina Suhr Holm i løbet af kort tid fået luft under vingerne og fået skabt en succes uden lige. Derfor udvider de nu med en ny smykkecafé i Skagen.

Hos Du er Smyk kan du slå dig ned sammen med familien, vennerne eller kollegerne og tilbringe et par hyggelige timer alt i mens at i sammensætter hver jeres eget unikke smykke.

Prisen kan alle vidst være med på – det koster eksempelvis kun 149 pr. Person for et armbånd.

I denne pris får du et bord i to timer hvor du og dit selskab kan hygge, snakke og nørkle med jeres smykker. I prisen er også alt du skal bruge til selve armbåndet inklusive et stort udvalg af perler.

Du har dog også mulighed for at gå på opdagelse i Du er smyks store perlebar med alverdens specielle perler som du kan tilkøbe til dit smykke.

Sidst men ikke mindst skal i naturligvis ikke sidde og hverken tørste eller sulte – derfor kan du købe både kolde og varme drikkevarer samt lidt til den søde tand.

Når alkoholbevillingen, forhåbentligt inden længe er på plads, vil du bl.a. også kunne nyde et køligt glas rosé i smykkecaféen.

I Skagen får Du er smyk hjemme i “strygebrættet” på Sct. Laurentii Vej 17.

Du kan booke bord og læse mere om Du er smyk lige her

Åbningstiderne er fra start af lørdag og søndag kl. 10 – 17

Fra d. 23. Juni er åbningstiderne alle dage fra 10 – 19.30.

Kort, men intens proces

Havde man spurgt makkerparret om der var en ny filial af Du er smyk på vej, for bare en måned siden, havde svaret højst sandsynligt været nej, eller i bedste fald ikke lige med det samme.

Det hele er nemlig gået usædvanligt – og fantastisk stærkt!

Jeanette og Karina var for blot tre uger siden i Skagen for at se på potentielle lokaler til en Du er smyk Skagen.

De synes dog ikke at der var et egnet lokale i gågadeområdet eller på havnen. Derfor havde de faktisk lagt ideen lidt i graven for en stund og ville bare lige forbi Slagter Munch inden de igen kørte sydover.

Her ville skæbnen så at de fik øje på “strygebrættet” – og det var kærlighed ved første blik!

De fik lynhurtigt fat i ejendomsmægleren og fik lokalerne fremvist en times tid senere.

Få dage senere var lejekontrakten underskrevet og nøglerne udleveret – herefter var det bare om at smøge ærmerne op og komme i gang.

Heldigvis har venner og familie været søde til at steppe op og give en håmd med – uden dem var det ikke lykkedes at komme på plads på kun 2 1/2 uge.

Et godt øje til Skagen

Karina og Jeanette har altid haft et godt øje til Skagen, både privat og forretningsmæssigt.

De har altid holdt af at komme heroppe højt mod nord og har aldrig rigtig været i tvivl om, at hvis Du er smyk caféen i Aalborg skulle have en “lillesøster”, så skulle det være i Skagen.

Spørger man de to ejere, så er de da heller ikke i tvivl – Du er smyk konceptet er som skabt til Skagen da hyggen, roen og nærværet er helt centrale elementer her i Skagen.

De to kvinder bag smykkecaféen håber at caféen i Skagen kan være en helårsåben smykkecafé – det er i al fald målet for makkerparret.

Lokalt forankret

Du er smyk Skagen er lokalt forankret.

Det er således fortrinsvis lokale ansatte du møder i smykkecaféen – pt. Er 4 ud af 5 ansatte skawboere.

De kunne dog godt bruge flere hænder og hører derfor gerne fra interesserede kandidater på mailen: kontakt@duersmyk.dk.

Hos Du er smyk er alle lige og arbejder på lige fod. Det er vigtigt for både Jeanette og Karina at det skal være sjovt at gå på arbdjde:

“Vi tror på, at hvis medarbejderne trives, så trives caféens gæster også”

Karina og Jeanette – Du er smyk