Vi har tidligere skrevet om Simpelt – Skagens nye brunchsted som slår dørene op på lørdag d. 1. juni og som serverer brunch dagen lang alle ugens dage sommeren over.
Af og til vil de dog også lave et særarrangement – herunder deres Simpelt´s Sommeraften som løber af stablen på onsdag d. 5. juni fra kl. 17.
Denne aften er en gastronomisk hyldest til den danske sommer og de gode sommer-råvarer som de fleste holder af.
Simpelt´s chefkok har til denne aften sammensat en helt særlig, sommerlig og lækker 3-retters menu.
Smørpocheret hvid fisk fra Skagen Frisk med danske asparges og sauce på blåmuslinger.
Stegt unghaneballoutine.
Hertil serveres nye danske kartofler og blanquette sauce fyldt med sommergrønt.
Desserten er inspireret af den gode gamle rød grød med fløde.
Posset med friske bær, bærsauce med hyldeblomst og honningtuille.
de tre lækre retter fås kun denne ene aften og koster 395,- pr. person.
Book bord allerede i dag – lige her