18 december, 2023 Nyheder

Sidste uge med Julehygge hos Juicy & Pizza

Hos Juicy & Pizza kan man se tilbage på en december med travlhed og dermed smil op til begge ører.

Deres nye julekoncept: “Julehygge hos Juicy & Pizza” har været en bragende succes med fyldte huse og især torsdage, fredage og lørdage i december har været hektiske, men mest af alt fantastiske.

Trods en travl julemåned er ejerne bag Juicy & Pizza dog naturligvis klar til en sidste uge med julehygge hos Juicy & Pizza.

Om det er vennerne, familien eller kollegaerne, så er det altid hyggeligt og ikke mindst værdifuldt at tilbringe noget kvalitetstid med dem som man holder af – og hvad er bedre end at samle dem du holder af her i tiden op imod jul, vel at bemærke uden at i skal stå for hverken maden eller opvasken.

I tiden frem imod jul kan de fleste af os dog også nå et mætningspunkt for hvornår det bliver nok med diverse julebuffeter mm. – man skal trods alt også gerne kunne nyde julemaden på selve juleaften og eventuelle julefrokoster 1., 2. og 3. juledag.

Derfor har Juicy & Pizza valgt at holde fast i deres traditionelle menukort i den søde juletid, dog med enkelte tilføjelser og et nyt julekoncept.

Med “julehygge hos Juicy & Pizza” får du og dit selskab et bord i 3 timer:

Her kan i slå jer løs blandt caféens sprøde salater og friskbagte pizzaer som ryger direkte ud af stenovnen og ned på jeres bord – det bliver med andre ord ikke bedre når det kommer til pizzaer.

Hos Juicy & Pizza bliver der på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten af maden – og hver en ret er lavet med lige dele passion og kærlighed til råvarerne såvel som faget.

Dejen er eksempelvis 48 – 72 timer undervejs og der bruges kun ca. 5 gram gær til 40 kg dej. Dette sikre en fantastisk smag og skorpe som det bør sig høre med napolitanske stenovnsbagte pizzaer. Dertil kommer at kødet der anvendes hos Juicy & Pizza leveres af Slagter Munch, osten er nøje udvalgt og det samme er tomatsaucen – og grøntsagerne leveres friske – endda af og til fra en lokal leverandør.

Intet er dermed overladt til tilfældighederne og der er tænkt på hele oplevelsen fra smage og dufte til den hyggelige atmosfære og personlige betjening som kendetegner et besøg hos Juicy & Pizza.

Konceptet “Julehygge hos Juicy & Pizza” fås i to forskellige varianter – “Standard julehygge” og “All Inclusive Julehygge”.

Standard Julehygge hos Juicy & Pizza

Når i bestiller “Standard julehygge” hos Juicy & Pizza, så kan i, i løbet af de 3 timer bestille alle de pizzaer som i kan spise. Derudover får i serveret et udpluk af caféens sprøde salater.

I kan med andre ord komme vidt omkring på menukortet – især hvis i vælger at deles om en eller flere pizzaer ad gangen (alt efter hvor mange i er).

Til maden hører sig naturligvis noget at drikke. Derfor kan i nyde godt af fri fadøl samt husets rød-, hvid- og rosévin i alle tre timer hvor bordet er jeres.

Priser

Tirsdag – torsdag: 249,- pr. person

Fredag – søndag: 299,- pr. person

All Inclusive Julehygge hos Juicy & Pizza

Hvis i ønsker en oplevelse lidt ud over det sædvanlige, så skal i uden tvivl vælge pakken: All Inclusive Julehygge.

Her får i ligeledes mulighed for at bestille alle de pizzaer som i kan spise, men kan også frit bestille alle de salater i kan spise – og det er som altid hos Juicy & Pizza naturligvis helt i orden at deles om en eller flere pizzaer eller salater.

Faktisk anbefaler de hos Juicy & Pizza, at man bestiller en eller flere pizzaer og salater (alt efter hvor mange man er i selskabet), på den måde er det altid helt friskt mad i spiser og i kan tilmed få mulighed for at smage meget forskelligt frem for at sidde med jeres helt egen pizza eller salat.

Til en omgang All Inclusive Julehygge hører der sig naturligvis også lækre og læskende drikkevarer.

Når i vælger All Inclusive Julehygge, så kan i vælge frit mellem caféens udvalg af både kolde og varme drikkevarer, inklusive drinks, flaskeøl og friskbrygget kvalitetskaffe.

Priser

Alle dage: 399,- pr. person

Begge pakker kan bestilles i hele caféens åbningstid og kan således både anvendes til frokost og til aften.

om i er 2 eller 20 er underordnet og alle størrelser af selskaber kan således benytte dette gode og anderledes bud på en hyggelig julefrokost med dem du holder af.

Juicy & Pizza står klar til at skabe de bedste rammer for jeres julefrokost og man er i disse dage i fuld gang med at pynte op i caféen så man kommer i det helt rette julehumør når man træder ind ad døren.

Andre julerier på menuen

Udover det store julekoncept er der også flere andre julerier på menuen hos Juicy & Pizza.

Du kan således byde børn såvel som voksne med indenfor i varmen, hvad end det bare er tid til lidt ekstra hygge eller i har brug for en pause midt i juleshoppingen.

Som noget nyt kan de voksne nu lune sig på en kop dampende varm gløgg, alt i mens at børn, barnlige sjæle og chokolade elskere kan slubre en intet mindre end fantastisk smagfuld og indbydende kop varm chokolade i sig, toppet med alverdens lækkerier til glæde for både øjnene og smagsløgene.

Til en god kop gløgg eller varm kakao hører sig naturligvis søde fristelser i form af æbleskiver.

Du kan julehygge hos Juicy & Pizza fra i morgen, tirsdag d. 14. november og helt frem til og med lørdag d. 23. december.

Bordreservering er ikke nødvendig, men anbefales hvis i er et større selskab, for at bordet er dækket og køkkenet bedst muligt forberedt.

Du kan se den overdådige menu samt booke bord lige her

Åbningstider året ud

Onsdag d. 20. december: kl. 10.30 – 15.00 & 17.00 – 21.00

Torsdag d. 21. december: kl. 10.30 – 15.00 & 17.00 – 21.00

Fredag d. 22. december: kl. 10.30 – 15.00 & 17.00 – 21.00

Lørdag d. 23. december: kl. 10.30 – 15.00 & 17.00 – 21.00

24. – 26. december: julelukket

Onsdag d. 27. december: kl. 10.30 – 15.00 & 17.00 – 21.00

Torsdag d. 28. december: kl. 10.30 – 15.00 & 17.00 – 21.00

Fredag d. 29. december: kl. 10.30 – 15.00 & 17.00 – 21.00

Lørdag d. 30. december: kl. 10.30 – 15.00 & 17.00 – 21.00

Søndag d. 31. december: LUKKET

Mandag d. 1. januar 2024: kl. 15.00 – 19.00