01 marts, 2024 Kultur

Sidste chance: ForårsRevyen står for døren

Forårsrevyen på Gaardbogaard 2024 står for døren, og billetsalget går som varmt brød!

De populære forestillinger løber af stablen fra den 7. til og med 16. marts 2024 med i alt 8 sprudlende forestillinger, inklusive forpremiere og en ekstra forestilling.

Med næsten 1.000 solgte billetter og under 200 billetter tilbage, er der fart på billetsalget.

Især weekenderne har været utroligt populære og derfor er det også held i uheld at et selskab har lagt billet ind på 17 pladser mere end de skal bruge til forestillingen næste lørdag, d. 9. marts.

Det er Skagen Handel som er brændt inde med billetterne og derfor sælger de dem nu for kun 390,- pr. person.

Med i prisen er en 3-retters menu, revy samt bustransport fra og til Skagen og Aalbæk.

Bustransporten betaler Skagen Handel, så det er reelt set kun revyen og maden du betaler for. Drikkevarer købes til yderst rimelige priser i baren derude.

Hvis du er interesseret i ovenstående tilbud kan du henvende dig på mailen: info@skagennyt.dk

En revyoplevelse ud over det sædvanlige 

Det bliver en revyoplevelse ud over det sædvanlige med den flotteste scene nogensinde. Lysriggen er fyldt til randen, og scenen er oplyst smukkere end nogensinde før. Publikum kan glæde sig til en moderne og nutidig revy, spækket med skarpe tekster, højt humør, humor og skønne sange.

Der er virkelig udsigt til nogle magiske forårsaftener i godsets smukke sal og uden at røbe for meget kan det afsløres, at der i år indgår en slags utraditionelt ”trapez-nummer” i revyen.

Bag scenen knokler et dedikeret hold af sceneteknikere, lyd- og lysfolk og sal- og barpersonale for at skabe de perfekte rammer for revyens gæster og på scenen arbejder skuespillere, sufflør, syersker og instruktør sammen for at skabe en uforglemmelig forestilling.

Forårsrevyen på Gaardbogaard 2024 er årets helt store begivenhed, og du vil ikke gå glip af denne enestående chance for at opleve den traditionsrige revy i en helt ny og forfriskende udgave.

Sæt kryds i kalenderen, bestil dine billetter, og vær med når Forårsrevyen skaber magi på Gaardbogaard i foråret 2024! Billetter til de øvrige dage bestilles på www.foraarsrevy.dk