• Forside
  • Nyheder
  • Seks synshaller fortsætter med DEKRA Bilsyn som ny ejer
09 marts, 2023 Nyheder

Seks synshaller fortsætter med DEKRA Bilsyn som ny ejer

Hjørring Synhal A/S har solgt hallerne i Skagen, Sæby, Hirtshals, Hjørring, St. Binderup og Pandrup.

Vi har i mandags underskrevet en aftale med DEKRA Bilsyn, som pr. 1. april overtager den synsrelaterede drift og aktiver i Hjørring Synshal A/S, der har synshaller i Hjørring, Hirtshals, Skagen, Sæby, St. Binderup og Pandrup.

DEKRA Bilsyn overtager alle synshaller, personale med mere, og hallerne kommer til at køre videre som de plejer, oplyser Hjørring Synshal.

– Leo og jeg fortsætter også i DEKRA, og det glæder vi os helt vildt til at komme i gang med. Vi har med aftalen sikret den bedst mulige fremtid for vores medarbejdere og os selv, oplyser indehaver Michael Møller Nielsen.

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene.

Globalt har syn af køretøjer nemlig været DEKRAs kerneprodukt siden grundlæggelsen i 1925 og er på verdensplan i dag den største på markedet målt i antallet af årlige syn.

I Danmark opbygges en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. DEKRAs mål er at være den foretrukne lokale synshal.