• Forside
  • Nyheder
  • Restaurant Oké nomineret som årets restaurant 2023 samt to andre titler
01 maj, 2023 Nyheder

Restaurant Oké nomineret som årets restaurant 2023 samt to andre titler

Der er i særdeleshed vind i sejlene for Ruths Hotels Gourmet restaurant Oké.

Sidste år vandt de prisen for “Årets gennembrud” ved Den Danske Spiseguides gallamiddag.

Trods det store klap på skulderen og den hæder som følger med en sådan pris, så tyder meget på at 2023 kan blive det helt store gennembrud for Oké og køkkenchef Jack Cramer.

Således er restauranten på det ikoniske hotel nomineret til hele tre priser af Den Danske Spiseguide i år.

Det drejer sig om følgende priser:

  • Årets Restaurant 2023
  • Årets restaurantprofil 2023 (Johan Brodersen)
  • Årets Dessert 2023

Om nomineringerne udtaler køkkenchef Jack Cramer:

“Det er kæmpestort – oke er stadig ny, kun 1,5 år gammel. Det at kunne sætte den på landkortet så hurtigt er bare vildt fedt.”

Jack Cramer, køkkenchef hos Oké

Der udvælges kun 6 eliterestauranter ud hvert år som nomineres som årets restaurant. Køkkenchef Jack Cramer er da også nærmest målløs når han ser på årets felt og han nævner da også at det næsten er helt uvirkeligt at Oké fra Gl. Skagen er i blandt de nominerede.

Han glædes dog ikke alene på egne og teamets vegne. Oké er nemlig kun én af to nordjyske restauranter blandt de seks nominerede, i det at Restaurant Tri fra Agger ligeledes er blandt de norminerede.

“Det viser bare at vi kan noget særligt her i Nordjylland når vi er så skarpt repræsenteret.”

Jack Cramer

Om baggrunden for nomineringen udtaler Jack:

“Der er blevet knoklet fra alle sider og denne nominering er hele teamets fortjeneste. Hver og én har knoklet for at nå her til hvor vi er i dag. Vi har henover e seneste to år fokuseret på at skabe en endnu større og stærkere holdånd samt skabe de bedste rammer såvel på, som udenfor jobbet for at skabe et godt fundament for det gode og sammentømrede team vi har i dag.”

Jack Cramer

Her fra Skagen Nyt skal der lyde et stort tillykke til Jack og hele hans hold hos Oké med nomineringen samt et stort held og lykke til Den danske Spiseguides galla d. 29 oktober 2023 på Bistro Boheme i København hvor kåringerne finder sted.