Efter en omfattende renovering er Restaurant K på Havneplads 20 i Skagen klar til at byde gæster velkommen fra på lørdag, den 8. februar.
I anledning af åbningen holder restauranten ekstraordinært åbent alle dage i vinterferieugerne 7 og 8 fra kl. 17.30.
Herefter vil de faste åbningstider være onsdag til lørdag fra kl. 17.30.
Lokalerne har gennemgået en betydelig transformation for at skabe en indbydende atmosfære, hvor gæster kan nyde både klassiske og mere innovative retter.
Teamet bag Restaurant K, bestående af Mia Sandkvist, Henrik Jørgensen, Mariusz Dymczak og “Birger”, har arbejdet intenst på at forene tradition og fornyelse i både indretning og menu.
Mariusz og “Birger” er allerede i fuld gang med forberedelserne i køkkenet.
Restaurant K tilbyder et alsidigt à la carte-menukort med fokus på det danske køkken, tilsmagt med lidt inspiration fra det franske.
Gæsterne kan vælge mellem en række forretter, hovedretter og desserter, der alle er tilberedt med fokus på kvalitet og smag.
Fiskesuppe
– Serveres med hvid fisk, muslinger, håndpillede rejer og grøntsager.
Carpaccio
– Serveres med parmesanost, syltet grønt og trøffelmayo.
Perlebyg
– Serveres med kammusling, muslinger, muslingesauce, løg, creme og grøn olie.
250g Tournedos af Oksemørbrad
– Serveres med jordskokkepuré, glace, udvalgte grøntsager og små kartofler.
300g Ribeye
– Serveres med pomfritter, blandet salat og pebersauce.
Dagens Fisk
– Serveres med hvidvinssauce, gulerodspuré, små kartofler og udvalgte grøntsager.
Vegetar
– Serveres med dagens udvalgte grøntsager.
Isdessert
– 3 kugler is fra Kastberg serveres med friske bær og chokolade.
Gateau Marcel
– Serveres med hindbærcreme, chokolade og vaniljeis.
Pandekager
– Serveres med marmelade, sukker og friske bær.
Udover den indbydende a la carte menu tilbyder restauranten også en 5-retters menu, der løbende udskiftes for at give gæsterne mulighed for, kontinuerligt at vende tilbage til Restaurant K, til nye smagsoplevelser.
Den første 5-retters menu ser således ud:
Røget Kullerfilet
Gulerodspuré – syltede skalotteløg – hummersauce – dild-olie
Kartoffel-porresuppe
Sprød Serranoskinke – rodfrugts-chips – purløg
Dagens Fisk
Blomkålspuré – stegte blomkål – blomkålsflan –
saltmandler – små kartofler – safransauce
Ostetallerken
5 udvalgte oste – valnødder i honning – kompot
Kokos Panna Cotta
Solbærsorbet – hindbærcoulis – mandelcrumble
3 retters 395,-
4 retters 445,-
5 retters 495,-
Derudover er der mulighed for at starte aftenen på fornemmeste vis med snacks og bobler for 95,- ekstra.
De fire ejere, som alle er tidligere kolleger fra Café & Restaurant Kokkenes, har tilsammen næsten fire årtiers erfaring i restaurationsbranchen.
Deres vision er at skabe et sted, hvor nærvær, høj kvalitet og smagen af Skagen er i fokus.
Med deres nye restaurant ønsker de at tilbyde både lokale og besøgende en mindeværdig madoplevelse i hjertet af Skagen.
Med sin beliggenhed i de ikoniske lokaler på Havneplads 20 og en ambitiøs vision om at kombinere de hyggelige og indbydende rammer med god mad og service i særklasse, er Restaurant K godt på vej til at blive en spændende ny tilføjelse til Skagens kulinariske scene.
Du kan reservere bord samt læse mere om Restaurant K på deres hjemmeside samt følge deres Facebookside for at følge med i dagligdagen i byens nye restaurant.