• Forside
  • Nyheder
  • René Gerrick inviterer på en musikalsk rejse med nyt band
17 februar, 2024 Nyheder

René Gerrick inviterer på en musikalsk rejse med nyt band

Tag med på en uforglemmelig musikalsk rejse med René Gerrick, en legende med 28 års erfaring som forsanger og manager fra det ikoniske Østre Gasværk band!

René selv roser rejsen med Østre Gasværk og ser tilbage på de mange år med bandet med glæde. Nu ser han imidlertid fremad med hans nye band: Gas Værk Band, hvor musikken koges ned til essensen af Kim Larsen og Gasolin.

Fra 90’erne og frem til i dag har René cementeret sit navn i hele Norden med sin fantastiske fortolkning og hyldest til Kim Larsen.

Selveste Kim Larsen har udtalt med begejstring: “Respekt for René. Han gør det sgu okay.” Og selv sønnen Hjalmar har givet sin velsignelse til Renés unikke fortolkning af sin fars musik.

Det samme har en række stjerner fra den danske musikbranche, men ikke mindst publikummer rundt omkring i hele norden.

René mestrer kunsten at bringe Kim Larsens sjæl til live på scenen, og hans versioner af sangene rammer lige i hjertet og får folk til at danse.

Der er mange, som synger og imiterer Kim Larsen, men René er en erfaren fortolker, der tager dig tilbage til de gode gamle dage.

Med det nye ‘Gas Værk Band er der nye visioner og energi på vej.

René har samlet et sublimt hold med ekspertise inden for musikken, klar til at tage Kim Larsens musik til nye højder.

De øvrige bandmedlemmer er alle yngre musikere som har en baggrund fra konservatoriet. Der kan derfor forventes store musikalske oplevelser når de dygtige og dedikerede bandmedlemmer smelter sammen til én enhed som får Kim Larsen selv til at nynne og fløjte med oppe fra himlen.

Selv udtaler René følgende om det nye band:

“Vi har alle den største respekt for Gasolin og Kim Larsens musik, og ønsker at koge tingene ned til det, som det virkelig drejer sig om; Musikken og bevaring af Kims sjæl i sangene.”

René Gerrick, Forsanger i Gas Værk Band

Foreløbig koncertkalender

Hvor kan man så opleve René Gerrick og hans nye band: Gas Værk Band, spørger du måske?

Langfredag d. 29. Marts kan bandet opleves på hjemmebane.

Her spiller de nemlig på Buddy Holly – Nærmere bestemt i Kælderen.

Derudover er de allerede på nuværende tidspunkt booket til at spille under Aarhus Festuge, ligesom at de d. 12. Juli tager turen til Lyngdal i det sydlige Norge.

Følg med på deres nye Facebookside for løbende opdateringer om nye koncerter.

René Gerrick – Forsanger i det nye band: Gas Værk Band.