06 november, 2021 Nyheder

Præsentation af Nye Borgerliges byrådskandidater

Nye Borgerlige stiller op med 9 kandidater til byrådet i Frederikshavn Kommune.

“Vi er ikke som de andre”, som Nye Borgerliges folketingspolitikere siger. Det samme siger vi ni byrådskandidater. Vi har både unge og ældre, kvinder og mænd, i en skøn forening, som stiller op for Nye Borgerlige, Det er vigtigt for os, at vi spænder vidt.

Jens Nygaard er Nye Borgerliges spidskandidat til byrådet. Susanne Marianne Møller nummer to på opstillingslisten, og Oliver Egelund Rose er nummer tre.
Resten af opstillings rækken fremgår af foto.

Nye Borgerlige vil slå hul, i den røde blok, i byrådet

Nye Borgerlige – Frederikshavn Kredsens er bare så klar til at komme ind i byrådet, og slå hul ind i den massive røde blok. Byrådsmedlemmerne i Frederikshavn Kommune er helt specielt sammensat, idet sammensætningen i dag er 22 røde, og 7 blå. De røde sidder som formænd på de fleste udvalg, og har flertal i alle udvalgene.

De røde har altså på forhånd et flertal for alt, hvad de ønsker at foretage sig. De behøver ikke at tage hensyn, eller spørge nogen om noget – hvis det passer dem.
Dette vil Nye Borgerlige gøre alt, for at lave om på. Der er en usund politisk magt balance, som man normalt kun ser i lande, som vi helst ikke vil sammenlignes med.

“De tre musketer”

For at undgå stemmespild er Nye borgerlige gået i valgforbund med De Konservative og Dansk Folkeparti. Jeg tænker på os tre kredsformænd, som “De tre musketer”. Overmagten er stor, men vi tre vil sammen slås for en borgerlig politik, inde i byrådet.

Arbejde målrettet og benhårdt

Når Nye Borgerlige kommer i byrådet, så vil vi arbejde målrettet og benhårdt. Vi vil Rydde op, trække, og bane vejen for et godt politisk samarbejde, afslutter Birthe Rugholm.