• Forside
  • Nyheder
  • Oplev Skagen på en helt ny måde med Maskinrummet og Bedford bussen
18 april, 2023 Nyheder

Oplev Skagen på en helt ny måde med Maskinrummet og Bedford bussen

Skagens Bedford bus ruller snart ud på daglige sightseeing ture i Skagen

Henning Kjeldsen og hans motormuseum Maskinrummet købte sidste år Skagens gamle Bedford bus. Det skete efter at der var knas i samarbejdet mellem den forrige ejer, Nordjyllands Kystmuseum og den gruppe af frivillige som driver og vedligeholder bussen. Derudover skulle Kystmuseet spare anseelige summer, derfor rakte Kjeldsen ud til Kystmuseet og købte derved Bedford bussen.

Dette kommer nu både skawboere og byens gæster til gavn da Maskinrummet og gruppen af frivillige netop har offentliggjort at bussen kommer til at køre daglige sightseeing ture allerede fra Kristi Himmelfartsdag, torsdag d. 18. maj.

Der vil fra denne dag være afgang fra Maskinrummet hver dag kl. 10.30 og i højsæsonen fra lørdag d. 24. juni og frem til søndag d. 13. august udvides der endda med en ekstra tur kl. 13.00. Bedford bussen køres i garagen for i år søndag d. 22. oktober (søndag i uge 42).

Oplev det bedste af Skagen

Turen med Bedford bussen varer ca. 1 1/2 time. Undervejs kommer i forbi Skagens bedste seværdigheder samt den smukkeste natur.

Undervejs og ved et par stop undervejs krydres turen med information og fortællinger.

Der er således tale om en både informativ og underholdende tur rundt i store dele af Skagen, hvor du ser samt hører om det bedste som Skagen har at byde på.

Busturen koster 130 kr. – til gengæld er entreen til Maskinrummet der normalt koster 80 kr. inkluderet i billetten.

Således vil du efter en herlig bustur rundt i de skønne Skagen kunne gå på opdagelse i de mange motorer, biler, motorcykler, knallerter og meget mere.

Skulle den lille sult – eller tørst melde sig, så er der også råd for dette i Maskinrummets café.

Maskinrummets åbningstider

Åbent alle hverdage kl. 07:00 – 15.30

Lørdag & søndag kl. 10:00 – 15:30