• Forside
  • Nyheder
  • Op til 30 nye boliger ønskes etableret ved Ankermedet
18 august, 2021 Nyheder

Op til 30 nye boliger ønskes etableret ved Ankermedet

Både Skagen Boligforening og en privat investor ønsker at opføre nye boliger ved Skagavej – Overfor Skagen Skole, grænsende op til Ankermedet plejecenter.

Skagen Boligforening ønsker at etablere 19-20 lejeboliger på det kvadratiske areal længst fra Skagavej. Lejeboligerne bliver henholdsvis 70, 85 og 100 m2 store. Boligerne vil blive opført i 1-2 etager. Der vil blive etableret både private og fælles udendørs opholdsarealer.

På det resterende område mellem Skagen Boligforenings grund og Skagavej, ønsker en privat investor at opføre 9-10 Skagenshuse i 1 1/2 plan. Her bliver boligerne ca. 116 m2 hver. Der vil blive etableret parkeringspladser med ladestandere til både biler, motorcykler og cykler ud mod Skagavej.

For begge projekter gælder det dog at de er i strid med lokalplanen, hvorfor vejen til det første spadestik og dermed igangsættelsen af projektet sandsynligvis bliver lang…

Begge projekter er på dagens dagsorden i Økonomiudvalget og forventes godkendt til at gå videre til en såkaldt foroffentlighedsfase hvor de nye lokalplaner mv. skal udarbejdes, i offentlig høring osv.