30 august, 2021 Nyheder

Nyt projekt på gammel fabriksgrund

Det er efterhånden mange år siden at den gamle fabrik på Vestre Strandvej 46 blev jævnet med jorden. Siden da har den mere end 5.000 m2 store grund blot stået som en mark inde midt i byen.

Gennem årene har der været flere projekter oppe at vende, men alle er de faldet til jorden igen. Nu er der dog dukket et nyt projekt op for den gamle fabriksgrund.

I dag er det Sparekassen Vendsyssel som ejer grunden. Det er dog REKA Gruppen A/S som gør væsen af sig til en start, det er nemlig dem som har sendt en ansøgning om udarbejdelse af et nyt planforslag ind til Frederikshavn Kommune, på vegne af Sparekassen Vendsyssel.

I planerne for den store grund fremgår det at der ønskes etableret en parkeringsplads med plads til 66 biler. Parkeringspladsen bliver offentlig tilgængelig ligesom den p-plads som den vil støde op imod, men er langt hen ad vejen tiltænkt Karstensens Skibsværfts mange medarbejdere. Den nye parkeringsplads vil højst sandsynligt blive koblet sammen med den eksisterende p-plads. En anden løsning kan være at koble den direkte på rundkørslen ved Hans Baghs Vej.

Men ikke nok med de mange p-pladser, så er 3 parcelhuse også med i planerne. De 3 parcelhuse vil blive bygget i områdets stil, vil have en grundstørrelse på lidt over 800 m2 og vil blive tilkoblet vejnettet via Fabriciusvej.

Hvor vidt om dette projekt lykkedes må tiden vise – Men vi holder jer naturligvis opdateret her på Skagen Nyt.