• Forside
  • Nyheder
  • Ny videregående uddannelse får en nærmest genial placering for skawboere
13 februar, 2024 Nyheder

Ny videregående uddannelse får en nærmest genial placering for skawboere

Det bliver i Uddannelsescenter Frederikshavn, vi til sommer kan byde de første studerende på service- og oplevelsesøkonomuddannelsen velkommen.

Uddannelsescentret huser i forvejen en række uddannelser i Frederikshavn, bl.a. Frederikshavn Handelsskole og SOSU Nord.

Centret ligger centralt i byen på Kirkegade, lige ved Frederikshavn Station og derfor også med nem adgang for skawboere og andre der vil skulle pendle med tog og bus.

Ifølge Thomas Kastrup-Larsen har det stor betydning, at de kommende studerende på den nye uddannelse i Frederikshavn bliver en del af et større studiemiljø.

“Vi ved fra vores studiemiljøer i Aalborg, Hjørring og Thisted, at det er vigtigt for de studerende, at de oplever at være en del af et større og velfungerende studiemiljø. Her har Uddannelsescenter Frederikshavn de perfekte rammer, og samtidig ligger det i hjertet af Frederikshavn, så det er let for de studerende at komme frem med f.eks. offentlig transport.”

Thomas Kastrup-Larsen, direktør for UCN Erhverv

I alt har over 600 elever pt. deres daglige gang på Uddannelsescenter Frederikshavn, der foruden Frederikshavn Handelsskole og SOSU Nord tæller Ungdomsskolen, 10. klassecentret og en sprogklasse.

Som noget helt særligt for uddannelsen i Frederikshavn, tilbyder UCN praktikgaranti for de kommende studerende. Med garantien skal de studerende ikke bekymre sig, for de ved allerede, inden de starter, at der venter en attraktiv praktikplads på dem i lokalområdet.

Læs mere om den nye uddannelse i Frederikshavn på UCN´s hjemmeside.