20 november, 2021 Kultur

Ny udstilling på Kulturhus Kappelborg

Elsa Sevilla Sidsner udstiller på Kulturhus Kappelborg med udstillingen ’Spor efterladt af det vi ikke så’.

På torsdag den 25. november kl. 17:00 inviterer Elsa Sevilla Sidsner og Kulturhus Kappelborg til fernisering på udstillingen ’Spor efterladt af det vi ikke så’. Ferniseringen afholdes på Kulturhus Kapelborgs 2. sal, hvorefter udstillingen kan besøges fra fredag d. 26. november 2021 til fredag d. 17.december 2021. Åbningstiderne er mandage til lørdage 10:00 – 16:00.

Elsa Sevilla Sidsner er autodidakt og begyndte at male, da hun boede i Lystrup i det nordlige Århus.

I dag er hun bosat i Skagen, men kommer jævnligt til Århus og København:

“Jeg elsker at komme til de større byer, at opleve det pulserende liv – men når jeg kommer hjem igen, opdager jeg, at jeg ikke kan undvære naturen, skoven og vandet”.

Elsa Sevilla Sidsner

Hun er en dansk billedkunstner, der eksperimenter med farver og flader i hendes malerier. Hendes værker er glade og farverige og passer godt ind hos den moderne familie, der ønsker god dansk moderne kunst på væggen.

Elsa Sevilla Sidsner med udstillingen ’Spor efterladt af det vi ikke så’.

Elsa Sidsner har selv udtrykt følgende om sine billeder:

“I maleriet har jeg de sidste fem år arbejdet med det genstandsløse billede. Det rene billedsprog hvor formen og farven bliver tankernes og følelsernes udtryk”.

Elsa Sevilla Sidsner

’På selve farvernes præmisser sammenstilles ideen om, at farven i sig selv kan løfte et maleri, hvor farven viser hen til en indre åndelig og universel verden,’ afslutter hun.

Elsa Sevilla Sidsner har siden 1990 udstillet mange steder både i Danmark og udlandet, og senest med stor succes på Galleri Rasmus (2019) og Galleri Grenen (2020) i Skagen.