• Forside
  • Erhverv
  • Ny butik rykker ind i Skagen | Klitmøller Collective åbner butik på havnen
13 december, 2023 Erhverv

Ny butik rykker ind i Skagen | Klitmøller Collective åbner butik på havnen

Thy-brandet Klitmøller Collective åbner butik i Skagen.

Klitmøller Collective har vokseværk og åbner deres tredje butik til påske.

På adressen Nordkajen 6 åbner mode- og livsstilsbrandet fra Thy en ny butik i foråret 2024.

Butikken, der spænder over 155m2, åbner direkte på kajkanten til påske og kommer til at huse brandets ansvarligt producerede univers med hovedvægt på deres populære striktrøjer.

Netop ansvarlig produktion og forbindelsen til havet er omdrejningspunkterne for brandet. Derfor vil butikken også danne ramme for hvordan produkterne bliver skabt samt billeder fra kysten og den kultur brandet udspringer af.

Grundlægger Robert Sand udtaler om åbningen af butikken i Skagen:

“Vi har længe haft et godt øje til Skagen og er rigtig glade for at vi har fået mulighed for at åbne butik i Danmarks nordligste by. Vi føler at vi allerede har et værdifællesskab med byen, da havet også har været, og stadig er, omdrejningspunktet for Skagen. At vi så er så heldige at kunne slå dørene op til et helt univers inspireret af havet, centralt på havnen i Skagen glæder vi os naturligvis helt vildt til.”

Robert Sand, grundlægger af Klitmøller Collective

Det bliver en butik, hvor man kan få den fulde brandoplevelse af Klitmøller Collective med både tøj, tilbehør til hjemmet og de tanker og værdier der ligger bag brandet. For netop omtanke til naturen og mennesker ligger brandet meget på sinde.

Al bomuld er f.eks. økologisk, ulden er mulesing-fri og der bruges også genanvendte materialer som f.eks. genanvendt havplast.

Alt bliver designet lokalt i Thy og produktionen foregår i Portugal og lever op til europæiske arbejdsmarkedskrav.

Klitmøller Collective har i forvejen haft egen butik i Klitmøller siden 2013 og åbnede butik i nabobyen Nr. Vorupør i juli i år.

Derudover har brandet knap 200 forhandlere fordelt på 10 lande i Europa. I en tid, hvor mange er udfordret på retail og butikker lukker rundt omkring i byerne, er Klitmøller Collective glade for at kunne bidrage til en positiv udvikling i Nordjylland.