20 juli, 2022 Nyheder

Nsleep åbner butik i Skagen

Den lokale dyne- og pude producent Nsleep åbner nu deres helt egen butik i Skagen.

Det er Carl Simon Bruun Jensen som sammen med hans far, forhenværende autolaker i Skagen – Ole Jensen, driver virksomheden Nsleep. Her har Ole ansvaret for produktionen, alt imens at Carl Simon har ansvaret for salg.

Carl Simon Bruun Jensen, den ene af de 2 forretningsdrivende bag Nsleep.

Virksomheden blev stiftet tilbage i 2013 og har sidan da kørt som en webshop. Én drøm har dog ikke ændret sig i de 9 år der er gået – drømmen om en dag at få sin helt egen butik.

Den drøm er i dag, omsider blevet til virkelighed. Med Carl Simon i front har de netop etableret en butik på Øresundsvej 10c her i Skagen, hvor virksomheden også har lager.

Her kan du få produktet i hænderne og mærke den gode kvalitet. Her står Carl og hans medarbejdere naturligvis også klar med råd og vejledning.

butikken åbnede i sidste uge. Forhåbningerne er, at der er tilpas stor opbakning til at det kan blive en helårsåbent butik. Foreløbigt tager man dog én uge af gangen og har dermed kun fastsat åbningstider til og med uge 31.

Sådan ser kapok og den kapsel det vokser i ud.

Udelukkende allergi- og miljøvenlige produkter

Nsleep har et bredt udvalg af produkter som alle har til hensigt at forbedre din søvnkvalitet.

Én ting der går igen, udover den høje kvalitet og sublime service, er kapokfibre.

Kapokfibre stammer fra kapoktræer som vokser vildt i regnskoven. Det fantastiske ved kapok er bl.a. at man kan høste den uden at skulle fælde træet. Der er dermed tale om en bæredygtig produktion hvor der tages hånd om klimaet og planterne, samtidig med at der kommer et ganske unikt materiale ud af det.

Kapokfiberen er nemlig 100 % økologisk og uden tilsætningsstoffer. Dertil kommer at hverken støvmider eller bakterier kan leve i kapok – Fordelene står med andre ord i kø.

Nsleeps udvalg spænder i dag virkelig bredt. Det er dog stadig dynerne, som det hele startede med, som er bestselleren.

Nsleeps dyner med Kapok er gavnlige for alle, men især børn nyder godt af kapokkens mange fordele.

I særdeleshed voksen dynerne sælger godt. Faktisk står Nsleep for en rigtig stor del af salget af dyner- og puder i butikskæden Ønskebørn.

En dyne med kapokfyld er da også særligt fordelagtigt for både børn og voksne.

Produkterne har en fantastisk og unik temperaturregulerende egenskab, som altid sikre en god og behagelig nattesøvn.

Besøg Nsleep på Øresundsvej 10c eller med det samme på nsleep.dk hvor du ikke alene kan købe alle deres unikke produkter, men også kan læse endnu mere om bl.a. kapok.