• Forside
  • Erhverv
  • Nordjyske Bank i Skagen opruster med velkendt afdelingsdirektør
07 december, 2023 Erhverv

Nordjyske Bank i Skagen opruster med velkendt afdelingsdirektør

Fremover bliver det Susanne Holst, der skal stå i spidsen for Nordjyske Banks filial i Skagen, når hun den 1. januar 2024 tiltræder som afdelingsdirektør efter at have varetaget rollen som privatkundechef i samme afdeling.

Ansættelsen af Susanne Holst sker som led i en ny og langsigtet organisationsændring, der også indebærer ansættelsen af Jens Nørgaard som ny erhvervsrådgiver.

Fra den 1. januar 2024 tiltræder Susanne Holst som ny afdelingsdirektør i Nordjyske Banks filial i Skagen, når banken foretager en organisationsændring, der skal bidrage til bankens fortsatte positive vækst de kommende år.

Den nye rolle som afdelingsdirektør er ikke helt uvant for Susanne Holst, da hun kommer fra en stilling som privatkundechef fra selvsamme afdeling. Derfor kommer Susanne Holst både med et indgående kendskab til branchen og kunderne i den nordligste del af Danmark, når hun inden længe sætter sig i spidsen for banken i Skagen.

“Jeg er både ydmyg og stolt over at skulle varetage rollen som afdelingsdirektør. Det er en rolle, der indebærer en række spændende udfordringer, hvor en vigtig del bliver at sikre den positive udvikling af vores bankområde i Skagen, hvilket jeg ser meget frem til. I den forbindelse vil det forsat være en stor prioritet at sikre korte beslutningsveje og nærværende kompetent rådgivning, som vi netop ønsker at være kendt for blandt skagboerne og erhvervslivet som helhed.”

Susanne Holst, ny afdelingsdirektør hos Nordjyske Bank i Skagen.

Susanne Holst begyndte sin karriere i Danske Bank og har herefter arbejdet i Nordjyske bank i 10 år. Derudover har hun et helt særlig forhold til Skagen, hvor hun har boet størstedelen af sit liv. Nu glæder hun sig over sin nye rolle som afdelingsdirektør, hvor hun i samarbejde med den øvrige ledelse blandt andet skal være med til at optimere bankens erhvervsområde:

“Vi har gennem længere tid arbejdet målrettet på at opruste bankens erhvervsområde, hvilket nu sker ved, at vi blandt andet ansætter en ny erhvervsrådgiver og samtidig rekrutterer en ekstra privatrådgiver, der netop skal være med til at styrke vores kompetencer i forhold til privatområdet, afdelingen generelt og erhvervslivet. Denne indsats understreger vores engagement i lokalsamfundet og vores ønske om at skabe værdiskabende partnerskaber i erhvervslivet i og omkring Skagen.”

Susanne Holst

Ansættelsen af ny afdelingsdirektør sker som led i en ny og langsigtet organisering af Nordjyske Banks filial i Skagen.

Derfor har man foruden forfremmelsen af Susanne Holst også ansat Jens Nørgaard som ny erhvervsrådgiver fra den 1. december 2024, da tidligere afdelingsdirektør, Emil Kusk, rokeres tilbage til Nordjyske Banks erhvervscenter i Aalborg.

Ligesom Susanne Holst bor også Jens Nørgaard i Skagen, hvor hans børn og børnebørn ligeledes er bosiddende. Jens Nørgaard kommer senest fra en stilling som erhvervsrådgiver i Sydbank i Frederikshavn, hvor han også har haft et særligt fokus på Skagen området.