• Forside
  • Kultur
  • Michala Petri og Lars Hannibal udfolder deres virtuositet
17 juli, 2022 Kultur

Michala Petri og Lars Hannibal udfolder deres virtuositet

Få musikere – om overhovedet nogen – har bidraget lige så meget til at bringe den klassiske musik ud til et bredt publikum som duoen Michala Petri og Lars Hannibal.
Nu kommer de til Skagen, inviteret af Skagen Musik- og Teaterforening. Tirsdag den 26. juli kl. 19.30 giver Petri/Hannibal-duoen koncert i Skagen Kirke.
De kommer med et smukt program, hvor deres virtuositet på henholdsvis blokfløjte og guitar bliver Michala Petri og Lars Hannibal fuldt udfoldet.
Michala Petri og Lars Hannibal har spillet sammen i 30 år. Listen over deres koncerter tæller mere end 1.500 optrædender i koncerthuse over hele verden.

På deres jubilæums-program vil der være værker af berømte komponister som G. F. Händel, Johann Sebastian Bach, Carl Nielsen, Antonio Vivaldi, Edvard Grieg og den lidt mindre kendte argentinske komponist Astor Piazzolla. Det bliver altså også lidt af en musikhistorisk rejse fra barok over romantik til musik, der er tætter på nutiden. Michala Petri har et helt arsenal af blokfløjter at vælge imellem, og Lars Hannibal spiller på både guitar og lut, som sender tankerne tilbage til renæssance- og barokmusik.

Duoens koncerter er uhøjtidelige og engagerende. Undervejs i programmet introducerer de musikstykkerne på humoristisk vis.

Som altid ved musikforeningens egne koncerter kommer foreningens medlemmer ind til halv pris, d.v.s. 100 kr. i stedet for normalprisen på 200 kr. Medlemskab kan tegnes på https://www.skagenmusikogteater.dk/446873571 

Foto: Søren Solkær