Efterårsferien er traditionen tro også ugen hvor den landsdækkende Dining Week.
Dining Week giver dig mulighed for at få store smagsoplevelser på velrenommerede restauranter i hele landet – og Toppen af Danmark er igen i år ingen undtagelse.
I år deltager både Skagen Fiskerestaurant og Aalbæk Badehotel således.
Herunder kan du dykke ned i menuerne for de 2 steder.
Skagen Fiskerestaurant tilbyder en smagfuld 3-retters menu for kun: 250 kr.
FORRET
Hummerbisque
med kulmulesoufflé og krydderurter
HOVEDRET
Stegt Skagenlaks
med spinat, brunet smør og sauce Hollandaise
DESSERT
Fragilité
med efterårsbær og hyldeblomstsorbet
Der er mulighed for at tilkøbe vinmenu, som ligeledes koster: 250 kr.
Til forretten: 2022 Sauvignon Blanc, Weingut Sattlerhof, Südsteiermark, Østrig
Til hovedretten: 2021 Raywood Chardonnay, Castoro Cellars, Central Coast, USA
Til desserten: Fior di Vigna Dolce Rosso, Vallebelbo, Piemonte, Italien
Hos Aalbæk Badehotel tilbyder de ligeledes en indbydende 3-retters menu for den nette pris på 250 kr.
FORRET
Cremet græskarsuppe med sprød skagenskinke og friskbagt brød
HOVEDRET
Vildtgryde med svampe, rodfrugter og bacon i flødesauce hertil kartoffelmos og tyttebær
DESSERT
Lun æblecrumble med pisket cremefraiche
Pris: 65 kr.
start din Dining Week middag med en lækker G&T
Gin & San Pellegrino Tonic