• Forside
  • Nyheder
  • Lokal webshop går foråret i møde med skarpe priser på rullegræs og belægningssten
24 april, 2023 Nyheder

Lokal webshop går foråret i møde med skarpe priser på rullegræs og belægningssten

Hos Wals finder du et stort sortiment indenfor såvel hus og have som byggematerialer og bigbags. Hvis du står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt kan du således med fordel tjekke wals.dk ud – det betaler sig som regel.

Da vi står på tærsklen til maj måned og således formentligt (og forhåbentligt) snart kan se frem til lune solskinsdage i lange baner, har Wals.dk valgt at skærpe deres priser på især rullegræs.

Med den kvalitets- rullegræs som Wals sælger, er du sikret en pæn have på ingen tid. Det sparer dig for meget arbejde og ventetid set i forhold til selv at skulle så en ny græsplæne.

Sådan ser græsplænen ud umiddelbart efter nedlægning.

Invester i stedet i rullegræs til din have, på den måde kan du om kort tid nyde din have i fulde drag og bruge den tid du skulle have brugt på at så, passe og pleje din nye plæne på kvalitetstid til dig selv eller med dem som du holder af.

Udover at tilbyde en af markedets bedste kvaliteter indenfor rullegræs – og endda til yderst attraktive priser, så tilbyder den lokale Skagen webshop også en lang række andre produkter.

Du kan således med fordel klikke ind på www.wals.dk og gå på opdagelse i deres store varesortiment indenfor bl.a. belægningssten, bigbags, Bauroc porebeton og en lang række andre byggematerialer.

Det bedste af det hele er, at de, på trods af at have base her i Skagen, leverer i hele landet. Uanset hvor i landet du bor kan du således få leveret dine varer fra Wals hurtigt og problemfrit indenfor 2 -5 arbejdsdage.