16 juli, 2022 Nyheder

Lokal rapper udgiver sommersang

Rapperen Flyver udgiver i dag sangen Sommertid.

Om sangen udtaler flyver følgende:

Min nye single hedder Sommertid og er lavet sammen med Niels de Roo, ligesom mine to andre numre Hallo og NBA. Det indeholder chill sommer vibes med sprøde rim og flows.

Den er på Spotify nu og kan høres lige her:

Jeg skrev originalt nummeret sidste sommer og fik det aldrig udgivet. Men jeg synes at det var så godt, at det skulle ud i år! Derfor satte jeg mig ned og opdaterede teksten, da jeg føler jeg har løftet mit niveau siden jeg skrev den. Dog ligner den meget originalen.

Herefter tog jeg fat i De Roo og han lavede lynhurtigt et svedigt sommer beat med chill sommer vibes og gode rytmer.

Processen på dette nummer var anderledes end de foregående. Jeg havde sat mig en deadline der hed, at jeg VILLE have den ud inden uge 29. Derfor havde vi knap en måned til at få den færdig og jeg sendte derfor Niels (De Roo, red), på overarbejde i nogle uger for at vi kunne nå det. Stor tak til ham for hans store arbejde!

Det er den sidste i rækken på dette 3-numre projekt sammen med Kælder Beatz v/ De Roo. Vi har arbejdet intenst det sidste halve år med disse 3 projekter. Derfor har vi begge brug for en lille “ferie” hvor vi kan samle nye tanker og inspirationer før vi går i gang igen.

– Jeg har store planer for fremtiden!

Der kommer også en musikvideo til numret senere på måneden, som Emil Bandholm laver i skrivende stund. Mere info om det senere.

Følg mig evt. På Facebbok – Her holder jeg mine følgere opdateret om nye projekter, musikvideoer og meget andet: https://www.facebook.com/Flyver

Jeg spiller på Kompasset i aften kl. 22. Kom og hør mig live – jeg lover en stemning i verdensklasse!