27 november, 2023 Nyheder

Kurt Kirkedal fratræder Byrådet permanent

Tidligere Borgmester i Skagen Kommune og Byrådspolitiker i Frederikshavn Kommune Kurt Kirkedal fratræder Byrådet permanent.

Det sker efter at han tilbage i august måned så sig nødsaget til at tage sygeorlov fra Byrådsarbejdet.

På Facebook skriver Kurt Kirkedal selv således:

“Kære venner,

Jeg har i dag anmodet byrådet om at måtte udtræde af kommunalbestyrelsen. Jeg beklager meget, men helbredet er ikke til at yde det der skal til. Enten er man med, eller ikke. Jeg kan ikke byde mig selv og andre kun at kunne være med på halv kraft.

Til alle jer der stemte på mig, tak for tilliden og beklager jeg må svigte. Jeg kan dog stadig tænke, tale, læse og skrive, så skulle der være noget I tror jeg kan hjælpe med, er jeg stadig at træffe på tlf og email.

Det har været en fornøjelse at være med igen, og det har været en svær beslutning at træffe, men sådan må det nu engang være.

Da jeg stadig føler jeg har noget at byde, vil I helt sikkert stadig høre til og fra mig på forskellig vis.

Lige nu drejer det sig om Katrine og familien. De er jo det vigtigste for mig.

Stor og varm hilsen
Kurt

Kurt Kirkedal sidder udover selve Byrådet i Frederikshavn Kommune også i økonomiudvalget samt som næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget. Desuden har han en plads i bestyrelsen for Skagen Havn og Skagen Museum.

Vi ønsker Kurt Kirkedal god bedring og takker for indsatsen i en lang politisk karriere i først Skagen- og siden Frederikshavn Kommune.