09 februar, 2024 Nyheder

KOM TIL KIRKEKONCERT MED TRINE GADEBERG

Rotary Skagen inviterer til kirkekoncert med ingen ringere end Trine Gadeberg, i den gode sags tjeneste.

Koncerten finder sted i Skagen kirke i Skagen – Onsdag d. 15. maj kl. 19.00 – Koncerten varer ca. 70 minutter – Dørene åbnes 1 time før koncerten

Trine Gadeberg er her ”nord for jysk ækvator” nok bedst kendt fra Hjørring Revyen, hvor hun siden 2019 har været en fast del af det sprudlende revyhold. Trine kan dog så meget mere end revy.

Hun huskes af mange som Kviknissen Pyt fra DR’s julekalender Nissebanden, som den ene fjerdedel af de frække piger kaldet City Singler, fra flere musicals, som solist med landets symfoniorkestre og i nyere tid som figuren 5-årige Pelle, som er gået totalt viralt, og som har turneret landet rundt for fulde huse.

Selvom Trine Gadeberg holder af skuespillet, så har hun en særlig forkærlighed for at afholde stemningsfulde kirkekoncerter, hvor hun i mange år har givet publikum store musikalske oplevelser. Det får du nu mulighed for selv at opleve.

Billetter købes via rotarymentaltour.dk. Prisen er 250 kr. plus afgift på 20 kr.

Koncerten har et humanitært formål. Overskuddet går ubeskåret til at forbedre trivslen for børn og unge med mentale udfordringer i et samarbejde med ’Det Sociale Netværk’ Headspace.

Koncerten arrangeres af Rotary Skagen Morgen- og Aften, som glæder sig til at se rigtig mange mennesker, der vil opleve en stor kunstner og samtidig bidrage til en forbedring af børn og unges trivsel.