• Forside
  • Nyheder
  • Kom i mesterlære når Juicy & Pizza inviterer til pizzakursus
05 januar, 2024 Nyheder

Kom i mesterlære når Juicy & Pizza inviterer til pizzakursus

Det er nok ingen hemmelighed at der kan være lidt stille på flere af byens restaurationer her i starten af året. I stedet for at lukke ned eller skære for kraftigt ned i åbningstiderne har de hos Juicy & Pizza valgt at gå andre veje.

De har nemlig valgt at stable to pizzakurser for begyndere på benene.

Underviseren på kurset er Alex-Laurian Verisan, som har mere end 12 års erfaring ved pizzaovnen.

Alex anslår at han i årenes løb har fremstillet mere end 1 million pizzaer med egne hænder. Derudover har han deltaget i flere store konkurrencer hvoraf han har vundet intet mindre end to internationale priser for hans evner indenfor pizzabagning,

Hans passion og færdigheder indenfor pizzabagning er kendt land og rige rundt og han har i den seneste tid opnået stor ros i bl.a. Nordjyske stiftstidende.

Der afvikles to pizzakurser med samme opbygning og begge for begyndere der ønsker at opnå større viden og færdigheder indenfor pizzabagning.

Kurserne finder sted på følgende datoer og tidspunkter:

Tirsdag d. 16. januar kl. 17.00 – 21.00

Tirsdag d. 23. januar kl. 17.00 – 21.00

Kurset finder sted i køkkenet hos Juicy & Pizza på Havnevej 12 i Skagen.

Du vil på kurset blive introduceret til hemmelighederne bag autentisk italiensk pizzabagning af den erfarne pizzabager, Alex-Laurian Verisan, således at du kan gå hjem og bage den perfekte pizza hjemme hos dig selv.

Under kurset vil du lære alt fra at lave den perfekte pizzadej til at vælge de bedste toppings og bageteknikker til dine pizzaer. Alex-Laurian vil dele sine egne tips og tricks med dig og hjælpe dig med at forstå, hvordan man opnår den autentiske smag og konsistens i en italiensk pizza.

Uanset om du er en nybegynder eller allerede har lidt erfaring med pizzabagning, vil dette kursus give dig mulighed for at forbedre dine færdigheder og imponere dine venner og familie med lækre hjemmelavede pizzaer.

Tilmeld dig nu og vær klar til at opleve en aften fyldt med sjov, læring og selvfølgelig masser af velsmagende pizza!

OBS: Der er kun plads til 6 personer pr. kursus
Pris: 1.500,-

Udstyr: Du behøver ikke at medbringe noget, kun positive vibes og et åbent sind. Vi vil fokusere på, hvordan man laver den bedste håndæltedej og bager den i en semi-professionel og professionel ovn.

Kurset inkluderer naturligvis også alle ingredienser, ligesom at der er øl, vin og sodavand inkluderet. Derudover nyder i naturligvis al den gode pizza i producerer i løbet af aftenen, i Juicy & Pizza´s hyggelige lokaler.

For mere info eller tilmelding kontakt Alex på alex@juicyskagen.dk