03 april, 2023 Kultur

Jubilæums koncert med Gasterne

Kystmuseet Skagen indbyder til en festlig jubilæumskoncert onsdag den 19. april kl. 19:30, hvor mandskoret Gasterne underholder med skøn flerstemmig á cappella sang.

Der er i år tale om en særlig koncert, hvor gasterne markerer sit 10- års jubilæum. Her vil blive præsenteret sange fra korets spæde begyndelse i slutningen af 2012 og frem til i dag. Kom og nyd udsøgte, velklingende sange fra Gasternes nu 10-årige lange virke.

Koret blev i sin tid etableret i samarbejde med Nordjyllands Kystmuseum og det har altid haft fast base på Kystmuseet Skagen med ugentlige korprøver.

Gasterne optræder med koncerter forår og efterår på museets afdeling i Skagen samt med en sommerkoncert Sct. Hans Aftens dag på havnen ved museumskutteren ”Hansa”.

Koret har ligeledes medvirket i koncertaktiviteter på Kystmuseets øvrige afdelinger i Frederikshavn og Sæby. 

Gasternes øvrige koncertaktiviteter har været mangfoldige med optrædener på offentlige institutioner, private selskaber, private virksomheder blandt andet i regi af Cruise Skagen for et internationalt publikum, og det er også blevet til en optræden for Hendes Majestæt Dronning Margrethe i forbindelse med Skagens 600- års købstadsjubilæum i 2013. 

Aktuelt arbejder Gasterne på at markere deres 10- års jubilæum med forskellige optrædener lokalt i Skagen hen over sommeren. 

Gasterne tager hul på jubilæumsfejringen i 2023 med en festlig og stemningsfuld koncert på Kystmuseet Skagen onsdag den 19. april fra kl. 19:30 – kl. 21:00. Billetprisen er kr. 100,- inklusiv 1 glas vin. Billetter kan købes på Kystmuseet Skagen eller online via Kystmuseet.dk

Velkommen til en festlig jubilæumskoncert med Gasterne!