10 august, 2021 Kultur

Jakob Olrik gæster Skagen

Torsdag d. 26. august gæster Jakob Olrik Skagen Sportscenter med hans foredrag KÆRLIGHEDSKOMPASSET.

På vores Facebookside kan du lige nu deltage i konkurrencen om 2 stk billetter til foredraget.

I foredraget tager Jakob Olrik fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder.

Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn? Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer.

Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: KÆRLIGHEDEN

  • Hvordan ved du hvem der er den rigtige for dig?’
  • Hvordan slipper du for at fortiden styrer dine valg?
  • Hvordan undgår du at miste dig selv?
  • Hvordan åbner du hjertet?
  • Hvordan vedligeholder man lidenskaben?
  • Hvorfor falder du altid for den samme type?
  • Er du og din partner et kompatibelt match?

Få svar på det og meget mere i foredraget ‘Kærlighedskompasset’ med Jakob Olrik- For kvinder, mænd, par & singler i alle aldre! Jakob Olrik tager fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder. For kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv? Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn? Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer. Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: KÆRLIGHEDEN

Foredraget er baseret på Jakob Olriks nye bog ‘Kærlighedens Mysterier’ (Gyldendal 2020).

Praktisk om arrangementet

Foredraget starter kl. 19:00 og dørene åbner kl. 18:30. Der er ikke nummerede pladser. 

Corona: De gældende retningslinjer bliver naturligvis fulgt. 

Billetter kan købes lige her

OM JAKOB OLRIK

Jakob Olrik er debattør og har skrevet om parforhold, kønsroller, kærlighed og sex i bl.a. Politiken, Information, BT, Ekstra Bladet, Jyllandsposten, Femina og Euroman. Han blogger fast fra eget website www.jakobolrik.dk med 100.000 unikke besøgende om måneden. De sidste ti år har Jakob Olrik turneret med foredragene: Kvinde, kend din mand, Mer’ og bedre SEX, Det perfekte look og Den Eneste Ene. Jakob Olrik er tidligere DR2 vært og konceptudvikler på det prisbelønnede DR2-program I seng med DR2. Han har medvirket i flere TV- og radioprogrammer og hyppigt besøgt Radio24syv, P1, Radio Loud, Radio4, samt været ugentlig gæst på Nova FM. Han benyttes ofte som ekspert på DR2, Dr1, TV3, Tv2 Zulu og TV2.