• Forside
  • Nyheder
  • I aften: Open By Horror Night med (u)hyggeligt mange aktiviteter og gode tilbud
20 oktober, 2022 Nyheder

I aften: Open By Horror Night med (u)hyggeligt mange aktiviteter og gode tilbud

Det er blevet torsdag i efterårsferien og det betyder traditionen tro at der afholdes Open Bey Horror Night i gågaden.

Du og familien kan med andre ord se frem til stribevis af aktiviteter spredt ud i hele gågaden samt ikke mindst uhyggeligt gode tilbud rundt omkring i butikkerne.

det er Skagen Handelsstandsforening og medlemmerne heri som står bag arrangementet som må siges at være blevet en elsket og (u)hyggelig efterårsferie tradition her i Skagen.

I år kan du bl.a. møde den gruopvækkende drage Malix – men pas på! Det kan godt være at verden har ændret sig, men det har Malix ikke – den har stadig alle sine dyriske instinkter i behold og har altid en glubsk appetit.

I samarbejde med spejderne er det lykkedes at åbne de gamle knirkende døre til de hjemsøgte lokaler over Café & Restaurant Kokkenes – børn, eventuelt sammen med deres familier, kan derfor helt eksklusivt få lov at besøge spøgelseshuset denne aften.

Efter en (u)hyggelig tur gennem spøgelseshuset kan børn, så længe lager haves, få en blodig pandekage helt kvit og frit, på pladsen ved vandkunsten – her kan der også købes varme drikke i form af kaffe og kakao.

I kælderen under Nordjyske bank er den gamle bankfuldmægtig Petersen imidlertid kommet i lidt af en kattepine. Han har nemlig mistet nøglen til bankboksen – kan du hjælpe ham med at finde den? Findelønnen er en guldbarre til alle der klarer gåden som Escape Skagen står bag sammen med Nordjyske Bank.

Som lidt ekstra krydderi vil der være uhyggeligt musik flere steder i gågaden, ligesom at du vil kunne møde flere forskellige uhyggelige væsner.

Skagen Handelsstandsforening opfordrer børn til at komme udklædt – dette er dog, naturligvis valgfrit.

Halloweenpas for børn

Fra torsdag kl. 10 kan du købe nogle af de yderst eftertragtede Halloweenpas hos Sport24.

Et pas koster kun 50 kr. Og giver til gengæld adgang til en række gaver rundt omkring hos nogle af handelsstandsforeningens medlemmer.

Du skal dog være hurtig på aftrækkeren – der er 150 stk pas i salg og tidligere år er de røget som varm brød.

Passetskal indløses senest på lørdag d. 22. Oktober.

Vi ses til gode oplevelser, (u)hygge og en god handel i aften fra kl. 18 – 21!