• Forside
  • Nyheder
  • I aften: Open By Horror Night med (u)hyggelige aktiviteter og gode tilbud
19 oktober, 2023 Nyheder

I aften: Open By Horror Night med (u)hyggelige aktiviteter og gode tilbud

Det er blevet torsdag i efterårsferien og det betyder traditionen tro at der afholdes Open By Horror Night i gågaden.

Du og familien kan med andre ord se frem til stribevis af aktiviteter spredt ud i hele gågaden samt ikke mindst uhyggeligt gode tilbud rundt omkring i butikkerne.

det er Skagen Handelsstandsforening og medlemmerne heri som står bag arrangementet som må siges at være blevet en elsket og (u)hyggelig efterårsferie tradition her i Skagen.

I år kan du bl.a. møde den lille troldmand som sammen med sit æsel tryller børn om til dyr. Der er desuden mulighed for at få en uhyggelig ansigtsmaling.

I samarbejde med spejderne er det igen i år lykkedes at åbne de gamle knirkende døre til de hjemsøgte lokaler over Café & Restaurant Kokkenes – børn, eventuelt sammen med deres familier, kan derfor helt eksklusivt få lov at besøge spøgelseshuset denne aften.

Efter en (u)hyggelig tur gennem spøgelseshuset kan børn, så længe lager haves, få en blodig pandekage helt kvit og frit, på pladsen ved vandkunsten – her kan der også købes varme drikke i form af kaffe og kakao til kun 15 kr.

Som lidt ekstra krydderi vil der være uhyggeligt musik flere steder i gågaden, ligesom at du vil kunne møde flere forskellige uhyggelige væsner.

Skagen Handelsstandsforening opfordrer børn til at komme udklædt – dette er dog, naturligvis valgfrit.

Halloweenpas for børn

Fra torsdag kl. 10 kan du købe nogle af de yderst eftertragtede Halloweenpas hos Sport24.

Et pas koster kun 50 kr. Og giver til gengæld adgang til en række gaver rundt omkring hos nogle af handelsstandsforeningens medlemmer.

Du skal dog være hurtig på aftrækkeren – der er nemlig kun 200 stk pas i salg og tidligere år er de røget som varm brød.

Passet skal indløses senest på søndag d. 22. Oktober.

Vi ses til gode oplevelser, (u)hygge og en god handel i aften fra kl. 18 – 21!