• Forside
  • Kultur
  • Hyggelig søndag eftermiddag i selskab med Celtic Horizon Band
20 marts, 2022 Kultur

Hyggelig søndag eftermiddag i selskab med Celtic Horizon Band

Søndag den 27. marts 2022 kl. 15:00 spiller Celtic Horizon Band glad og tempofyldt keltisk musik på Kappelborg.

Som duo startede gruppen oprindeligt under navnet The Celtic Horizon, og optrådte som sådan for det britiske og hollandske publikum i 12 år. Duoen bestod af Bob Ferguson og Neil Nicholson, som begge var kendte hovedfigurer fra det nu nedlagte, men meget publikumspopulære skotske band, Beggars Row.

Duoen har optrådt til ethvert tænkeligt type arrangement, men især i forbindelse med firma events, blev de specielt eftertragtet og fandt sig her en niche. I kølvandet af dette, opstod netop Celtic Horizon Band.

Med deres unikke optræden med et mix af koncert, show og dans til samspilskoncerter, såkaldte Ceilidhs, blev de straks en succes, og har siden optrådt for utallige nationaliteter over hele verden.

Nu er de fire medlemmer i bandet: Bob Ferguson på sang, guitar, fløjte, mundharmonika, mandolin og bodhran, Sebastian Meijer på violin, sang, djembe og bodhran, Guido Hoogeboom på sang, harmonika og keyboard og Menno Schilstra på sang, basguitar, guitar, bouzouki, oktav mandolin, bas tromme cajun, mundhamonika, ’low’ fløjte og bodhran.

Bandet lover en underholdende og fornøjelig oplevelse denne eftermiddag med skotsk, irsk, keltisk, og egne kompositioner. Du kommer til at opleve tempofyldt folkemusik, hvor bandet leverer en glad og humoristisk optræden.

Se mere på https://www.kappelborgskagen.dk/