• Forside
  • Nyheder
  • Hotel Strandly Skagen kåret som et af landets bedste badehoteller 
06 maj, 2024 Nyheder

Hotel Strandly Skagen kåret som et af landets bedste badehoteller 

Glæden er stor på Hotel Strandly i Skagen, der netop er kåret som et af landets absolut bedste badehoteller. Kåringen som Danmarks næstbedste badehotel er kronen på værket efter en gennemgribende renovering, der begyndte for over halvanden år siden, af det klassiske Skagen hotel.

– Vi er naturligvis både stolte og beærede over kåringen. God personlig service, imødekommenhed, kvalitet og detaljer går hånd i hånd, og det er nøgleord, vi vægter utrolig højt på hotellet. At vores gæster og andre sætter pris på det, vi gør, er vi utroligt glade for, lyder det samstemmende fra Thomas Luca Andreasen og Didde Klarskov, der siden 1. januar 2023 har stået for hotellets daglige drift.

Historien forpligter

Hotellets historie går tilbage til 1905 som ’Missionshotel Strandly’, hvor den daværende ejer Niels Hansen Jensen stod klar til at byde de første gæster velkomne. Inden da havde en af de store Skagen-Kunstnere, Carl Locker med sin hustru Anna, blandt andre også boet i huset.

– Hele hotellet har siden overtagelsen gennemgået en nænsom renovering med respekt for historien og atmosfæren, så fortiden præger nutiden. Atmosfæren og stilen fra oprindelsesperioden præger fortsat restauranten med Skagensmalerier malet i perioden 1919-1924 af Carl Hansen, originale udskæringer, paneler og så videre. Vi ligger i den gamle del af det historiske Østerby, og med de unikke historiske rammer ønsker vi at trække historien og stedets naturlige omgivelser med ind på hotellet, fortæller Thomas.

Det gælder blandt andet den stemningsfyldte restaurant, pejsestuen, hotellets 30 værelser, som emmer af vaskeægte badehotel-stemning, den hyggelige have med de karakteristiske hvide møbler, den gule bygning samt det øvrige farvevalg ude som inde.

Familiehotel med stor erfaring bag

Hotel Strandly Skagen er et familiedrevet hotel med far og søn, Kim og Thomas, som ejere. Hoteldrift er på ingen måde fremmed for Thomas, der har stået i spidsen for det ikoniske Brøndums Hotel i syv år.

Hotel Strandly Skagen råder over fire enkeltværelser, ti standard værelser, fire værelser med balkon eller terrasse samt tolv superior dobbeltværelser, som er hotellets bedste kategori.

Det er OpdagDanmark, der hvert år kårer Danmarks Bedste Badehotel. 5.500 deltog i afstemningen, og konkurrencen blev vundet af Knudhule badehotel med Hotel Strandly Skagen på en flot andenplads.

Læs meget mere på Hotelstrandly.dk