• Forside
  • Kultur
  • Graarup Allstars åbner koncertsæsonen på Kappelborg
18 januar, 2022 Kultur

Graarup Allstars åbner koncertsæsonen på Kappelborg

Som vinder af ’Blues Live Prisen’ ved Danish Music Awards 2019 cementerede Grarup Allstars sin position som et af Danmarks absolut bedste livebands – også udenfor blues-genren. Et foreløbigt højdepunkt for orkestret, som høster fantastiske anmeldelser, og som traditionen tro indleder koncertsæsonen med stor succes på Kappelborg.

’Dette er den første koncert efter corona-nedlukningen, og Kappelborg glæder sig til at byde publikum velkommen indenfor igen,’

– ’Vi glæder os til igen af få fulde huse, da vores arrangementer kun lever i kraft af samspillet mellem kunstner og publikum. Vi vil jo gerne kunne fortsætte med at berige Skagens kulturliv,’

Lars Ilum, leder af Kulturhus Kappelborg

Margrete Grarup er med sin sublime kontrol, sine fraseringer og indføling landets måske bedste bluessangerinde – og her ledsages hun af fem fænomenale musikere. Glæd dig til at opleve Danmarks soulsax nr. 1 Niels Mathiasen fra Gnags og Poul Krebs, superekvilibristen og Ben Webster-prisvinder Uffe Steen på guitar, Johnny Madsens bundsolidt svingende bassist Niels Nello Mogensen, Esben Bach’s virtuose trommespil og ikke mindst Rasmus Stenholms virtuost brusende orgel-power (arvtager efter Palle Hjorth).

Grundstammen i dette stærke holds medlemmer er gamle venner og bekendte fra den aarhusianske scene gennem mange år. De har ofte jammet sammen på kryds og tværs og også spillet sammen i andre sammenhænge.

Det bliver en aften fyldt med både mere og mindre kendte covernumre, og vi tør godt garantere en enestående koncertoplevelse med seriøsitet, humor og en smittende spilleglæde, som vil efterlade publikum både rørte og en smule stakåndede.

Så glæd dig til at opleve disse musikere på Kappelborg! Et yderst kompetent band med stor solistisk styrke bestående at den absolutte elite inden for dansk blues og soul! Det kan kun blive en speciel aften!

Flere informationer på kappelborgskagen.dk