• Forside
  • Nyheder
  • Falck og Erhvervshus Nord går sammen for at sikre lokalt beredskab: Brandmænd søges akut i Skagen, Ålbæk, Østervrå og Sæby
26 juni, 2024 Nyheder

Falck og Erhvervshus Nord går sammen for at sikre lokalt beredskab: Brandmænd søges akut i Skagen, Ålbæk, Østervrå og Sæby

I samarbejde med Falck og de lokale erhvervsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby sætter Erhvervshus Nord fokus på den akutte mangel på brandmænd i Skagen, Ålbæk, Østervrå og Sæby.

Hvis ikke der rekrutteres flere deltids- og frivillige brandfolk, vil der uundgåeligt ske forringelser i beredskabet, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sikkerheden i vores byer, virksomheder og private hjem.

Erhvervsdirektør Niels Bay Christensen understreger betydningen af at have en brandmand blandt sine medarbejdere og påpeger, at der er flere fordele ved at have en uddannet brandmand i personalet.

“En brandmand på arbejdspladsen er ikke kun en sikkerhedsfordel, det viser også virksomhedens engagement i lokalsamfundet. At støtte en medarbejder i at blive brandmand, er at investere i alles sikkerhed,”

– siger Niels Bay Christensen.

Thomas Boelt, udrykningsleder for elleve stationer hos Falck, påpeger vigtigheden af rekruttering:

Uden flere brandmænd risikerer vi at stå uden tilstrækkeligt beredskab i nødsituationer. Vi har brug for mennesker, der er villige til at træde til, når det gælder. Det handler om at beskytte vores virksomheder, naboer, venner og familier.”

Som en del af dette initiativ inviterer brandstationerne i Skagen, Sæby, Ålbæk og Østervrå i samarbejde med Skagen Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening og Erhvervshus Nord til et eksklusivt arrangement på Brandskolen i Hvims den 21. august.

Arrangementet er målrettet virksomhedsejere og -ledere, der er interesserede i at høre mere om fordelene ved at have en brandmand blandt deres ansatte.

Er du interesseret i at høre mere om arrangementet eller ønsker at tilmelde dig, kan du kontakte:

Erhvervskonsulent Inge Møller Thomsen Erhvervshus Nord, inth@erhvervshusnord.dk telefon 41448256

Tag ansvar og vær med til at sikre et trygt og sikkert lokalsamfund. Skal vi bare lade det brænde, eller har du tænkt dig at gøre noget?