02 april, 2023 Nyheder

Et ekslusivt univers med mere end smykker

Nyder du og dine kære Påsken i Skagen vil det glæde mig, hvis jeg kunne byde på et glas champagne og en personlig rundvisning i mit nye univers på Sct. Laurentii Vej 19. 

En lille bid af Kongens Nytorv er kommet til Skagen i sin helt egen unikke ramme.

De sidste mange år har jeg udstillet mine smykker på Ruths Hotel, hvilket har været enormt hyggeligt. Jeg har dog følt at jeg ikke fik vist hele konceptet omkring hvad der sker bag vinduerne i mit showroom på Kongens Nytorv 3.

Da jeg stod øverst på en klit syd for Gl. Skagen i kuling og sandfygning sidste sommer, og tydeligt kunne mærke den gode mavefornemmelse i nærværet med naturen, var jeg ikke i tvivl.

BachMouritsen butikken i Skagen er et sted hvor du vil opleve unikke objekter – selvfølgelige kun det bedste af det bedste. I mange år har jeg drømt om at kunne præsentere andre smukke objekter fra andre håndværksfaget end juvelerfaget. Kunst, møbler og selvfølgelig smykker vil i en unik samhørighed forhåbentlig begejstre og inspirere dig i mit nye univers i Skagen.

I Påsken er BachMouritsen butikken åbent fra søndag d. 2. april t.o.m. onsdag d. 12. april – alle dage fra kl. 11:00 – 18:00. 

Jeg glæder mig enormt til, at byde nye såvel som eksisterende kunder velkommen.

Læs mere om BachMouritsen på www.bachmouritsen.com eller følg med på Instagran og Facebook @bachmouritsen.