• Forside
  • Erhverv
  • ErhvervsNyt: Få op til 250.000 kroner til investering i teknologi med ny tilskudspulje
06 februar, 2023 Erhverv

ErhvervsNyt: Få op til 250.000 kroner til investering i teknologi med ny tilskudspulje

Velkommen til denne uges udgave af ErhvervsNyt, hvor vi sammen med Sydbank blandt andet ser nærmere på en tilskudspulje, som åbner for ansøgninger i dag. 

Ny tilskudspulje: Få op til 250.000 kroner til investering i teknologi og IT

I dag åbner en ny tilskudspulje under virksomhedsprogrammet SMV:Digital, som giver SMV’er mulighed for at søge om op til 250.000 kroner til investeringer i teknologi og IT.

Tilskudspuljen henvender sig til virksomheder, der vil investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke virksomhedens produktivitet eller eksport.

I praksis kan tilskuddet eksempelvis anvendes til investering i en industrirobot eller en automatiseret lagerløsning.

Tilskudspuljen kan søges af virksomheder med 3-249 medarbejdere. Derudover er der en række tildelingskriterier, som du kan læse mere om på smvdigital.dk.

Risikoen for cyberangreb stiger: Her kan du finde information om IT-sikkerhed

Center for Cybersikkerhed (CFCS) har hævet trusselsniveauet fra cyberaktivisme fra middel til høj.

Det sker blandt andet på baggrund af pro-russiske aktivistiske hackergruppers høje aktivitetsniveau mod NATO-lande.

Det forhøjede trusselsniveau betyder, at CFCS vurderer, at det er sandsynligt, at danske virksomheder og myndigheder vil blive ramt af aktivistiske cyberangreb inden for to år.

cfcs.dk og sikkerdigital.dk kan du læse mere om, hvordan du styrker din virksomheds IT-sikkerhed.

Ny udgave af Sydbanks Renteforventninger
De korte renter er allerede steget kraftigt de seneste måneder, men de kan blive trukket lidt yderligere op i den kommende tid.

Sådan lyder en af konklusionerne i den seneste renteprognose, som Sydbanks makroøkonomer har sendt på gaden.

Den seneste udgave af Sydbanks Renteforventninger kan læses her. Det er desuden muligt at finde renteforventningerne samt de aktuelle renter på denne underside af sydbank.dk.

Denne publikation er udarbejdet på grundlag af informationer fra kilder, som Sydbank finder troværdige. Sydbank påtager sig dog intet ansvar for mangler, herunder eventuelle fejl i kilder, trykfejl eller beregningsfejl, samt efterfølgende ændrede forudsætninger.

Sydbank fraskriver sig ethvert ansvar for tab, der måtte have direkte eller indirekte sammenhæng med dispositioner, der er foretaget alene på baggrund af denne publikation. Denne publikation må ikke uden bankens udtrykkelige samtykke offentliggøres eller distribueres videre.