14 januar, 2025 EDC Erhverv Vendsyssel

Erhvervsejendom i Fokus: Restaurationslokaler med god beliggenhed på Skagen Havn

Velkommen til en ny omgang Erhvervsejendom i Fokus, hvor vi i samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Vendsyssel denne gang ser nærmere på en unik mulighed for dig som drømmer om at blive selvstændig restauratør på Skagen Havn. De velindrettede erhvervslokaler på Sardinvej 7, som pt. Huser det velrenommeret Jørgens Spisehus er nemlig udbudt til salg.

Ejendomstype: Restauration
Erhvervsareal: 387 m2 + 10 m2 kælder
Kontantpris: 7.950.000,-

Erhvervsejendommen kort fortalt:

  • Veldrevet og velbeliggende restaurant
    • Placeringen er optimal, både for ansatte på Skagen havn og byens gæster
    • Der er gode par­ke­rings­for­hold ved restauranten
    • Velegnet til restaurant med take away
    • Lokalerne er indrettet med henblik på at opnå stor fleksibilitet ift. sæson og formål
    • Stærk facade og god synlighed på Skagen Havn

Om ejendommen

Restauranten, der er på i alt 387 m², er beliggende ved havnekajen i Skagen tæt ved den populære lystbådehavn, som hver sommer er et naturligt samlingspunkt for de mange turister og del­tids­skag­bo­ere, der årligt besøger Skagen.

Bygningen der er opført på lejet grund, er oprindelig opført i 1960 som en filial af Skagen Sømandshjem, og hvorfra Sø­mands­hjem­mets Cafeteria blev drevet indtil 1986, hvor ejendommen blev solgt og omdannet til bistro under navnet Kabyssen frem til 2010. Ejendommen er løbende blevet renoveret, og da den nuværende ejer, Jørgens Spisehus overtog bygningerne i 2010, blev der udført en omfattende om-/tilbygning således, at bygningerne i dag fremstår i særdeles god stand.

Bygningen er indrettet med indgangsparti med vindfang, hvorfra der er indgang til 3 sammenhængende re­stau­rant­lo­ka­ler på i alt 200 m². Mod øst er der udgang til overdækket terrasse på 60 m² og mod vest er der adgang til terrasse på 19 m². Lokalet mod øst har separat indgangsparti med garderobe samt han­di­cap­ven­li­ge toiletforhold. Dette lokale er velegnet til selskaber, men kan tillige inddrages i den samlede restaurant, når der er spids­be­last­ning om sommeren. Der er lille tør og god kælder under bygningen, hvor der bl.a. er indrettet teknik rum og fa­døls­in­stal­la­tion.

Lokalet mod vest har tillige separat indgangsparti med garderobe og han­di­cap­ven­li­ge toiletforhold. Køkkenet er på ca. 80 m² og indrettet med alt tænkeligt udstyr, der er nødvendigt for at drive en restaurant.

Der er mange muligheder for at ændre konceptet på placeringen. En opdeling af spisehuset, således der etableres grillbar og ishus er til stede. Dog er nuværende ejers koncept gennemtestet, og Jørgens Spisehus har derfor igennem en årrække præsteret solide økonomiske resultater. Hør mere herom hos mægleren.

Erhvervsejendommen i billeder

Du kan blive klogere på denne erhvervsejendom samt se endnu flere billeder lige her