21 januar, 2022 Det sker

Eksklusivt velgørenhedsarrangement på Ruths Hotel

Mandag d. 7. Marts danner Ruths Hotel ramme for et eksklusivt velgørenhedsarrangement til fordel for schleroseforeningen.

Det er køkkenchef på Ruths Hotel Jack Cramer som er initiativtager til denne eksklusive aften i en god sags tjeneste.

Jack Cramer har selv haft schlerose tæt på sig, i den nære familie. Derfor var det for ham helt oplagt at stable et eksklusivt velgørenhedsarrangement på benene, hvor han både kan støtte Schleroseforeningen og gøre noget af det, som han holder mest af – At give kulinariske oplevelser i særklasse.

Cremen af dansk og europæisk gastronomi

Denne aften vil Jack Cramer invitere 11 af de ypperste kokke fra ind- og udland til, sammen med Jack selv, at kreere én ret hver til en overdådig 12-retters menu.

På nuværende tidspunkt kan han løfte sløret for følgende deltagende kokke:

  • Kenneth Hansen – Svinkløv Badehotel
  • Wassim Hallal – Fredrikshøj
  • Nicolaj Møller – Treetop
  • Mads Battefeld – Sushi Anaba
  • Daniel McBurnie – Lyst
  • Lasse Starup – Bror Ditlev

Flere vil komme til med tiden. Det er bl.a. eventuelle rejserestriktioner som gør, at de udenlandske kokke først præsenteres i den sidste tid op imod arrangementet.

En helt særlig aften i vente

Udover de 12 eksklusive signaturretter som naturligvis præsenteres af hver sin kok, så er der også andet at se frem til.

Jack Cramer har i samarbejde med Ruths Hotels Sommeliers skaffet flere eksklusive årgangsvine til lejligheden. De deltagende kan således se frem til at smage indtil flere unikke vine.

Efter maden vil direktør ved Skagens Museum, Lisette Vind Ebbesen være auktionarius i en auktion som også kommer til at foregå online.

Alt på denne auktion vil som aftenens øvrige aspekter naturligvis være i absolut særklasse.

Programmet for aftenen

  • 18:00: Okê signatursnacks & champagne
  • 18:30: 12-retters menu med præsentation fra hver kok (vin og øvrige drikkevarer købes særskilt)
  • 22:00: Auktion ved Lisette Vind Ebbesen
  • 23:30: Cocktails & networking

Den 12-retters menu koster 3.000,- pr. Person eksklusiv vinmenu og øvrige drikkevarer.

Overskuddet fra denne særlige aften går ubeskåret til Schleroseforeningen.

Book bord via telefon: 98 44 11 24 eller mail: info@ruths-hotel.dk