15 juli, 2022 Nyheder

Eksklusive smykker og bobler i Skagen

I to dage er der mulighed for at se Ole Lynggaards smukke håndlavede smykker i tøjbutikken Benedikte Utzon i Skagen. Tirsdag den 19. juli kl. 15-18 inviteres til inspirerende event i samarbejde med Ole Lynggaard smykker og der vil være to medarbejdere fra Ole Lynggaard tirsdag til eventen og onsdag kl. 10-18, hvor de vil vejlede og fortælle om smykkerne.

Familiedrevet smykkehus

Ole Lynggaard Copenhagen er et familiedrevet smykkehus, grundlagt i 1962. Hvert ekslusive smykke er designet af Ole og Charlotte Lynggaard og udformet i hånden af virksomhedens mesterguldsmede.

En farverig palette af talenter er repræsenteret i husets 150 højt specialiserede medarbejdere. Disse ressourcer støtter familiens vision og deler deres passion for sublimt smykkehåndværk.

Smykkehusets smykker bliver i dag solgt hos mere end 275 globale forhandlere og seks flagship forhandlere.

Nu er der en unik mulighed for at se et udvalg af de eksklusive smykker i Benedikte Utzon i Skagen i to dage.

Benedikte Utzon

Siden Benedikte Utzon skiftede ejer i 2012, har det været den nye indehavers mission at puste nyt liv i det traditionsrige brand. Det har den nuværende ejer, Lasse Skaarup, gjort ved først at åbne forretningen i Skagen i ”Det gamle Bibliotek”, Sct. Laurenttivej 23 og senere forretningen på Købmagergade i København.

Benedikte Utzon samarbejder kun med nøje udvalgte designere, systuer og eksperter, som kan garantere den høje kvalitet, Benedikte Utzon er kendt for, med kompromisløs kvalitet i klassiske designs, der kan gå i arv i generationer. Luksuriøs design kollektioner med lang levetid til stil- og kvalitetsbevidste kvinder kvinder i alle aldre er et must i Bennedikte Utzon.