09 januar, 2023 Erhverv

EDC Ole Bo er solgt til landsdækkende mægler

Siden 1995 har Ole Bo stået i spidsen for en af de førende ejendomsmæglere i Skagen – nu er butikken imidlertid solgt videre.

Det bliver den landsdækkende mægler EDC Poul Erik Bech som tager butikken under sine vinger. Mægleren er dermed oppe på intet mindre end 80 butikker fordelt over hele landet.

Det er intet mindre end Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed, EDC Poul Erik Bech, som pr. 15. februar har købt boligbutikken EDC Ole Bo i Skagen.

EDC Ole Bo er pt. den bedst sælgende boligbutik i Skagen. Butikken skal nu udvides med en ny partner og mægler. Desuden indtræder mæglerprofilen Mads Dyhr som medejer af boligbutikken.

Om salget siger indehaver Ole Bo:

“For mig er det det rigtige tidspunkt at videreføre den gode udvikling i min EDC-butik, så den står endnu bedre rustet til fremtiden, og det opnår jeg ved at indlemme min butik under EDC Poul Erik Bechs store netværk af boligbutikker. Det betyder, at jeg samtidig bliver frigjort fra administrative opgaver og kan koncentrere mig om mine kunder, så for mig har det været det rigtige tidspunkt at sælge. Jeg har brugt mange timer på arbejdet som mægler og styre en succesfuld boligbutik, der er nr. 1 i Skagen. At blive en del af Danmarks største mæglervirksomhed vil give os en række fordele og hjælp til os i dagligdagen. Jeg forventer helt klart, at vi kan opnå en række synergieffekter ved at blive en del af EDC Poul Erik Bech.”

“De er jo landsdækkende og hele 75% af alle bolighandler i Skagen bliver købt af folk fra store byer i hele landet, så her kommer vi til at trække på deres store rækkevidde og køberkartotek. Desuden er der langt bedre mulighed for hjælp til markedsføring, salgsmateriale m.m., som alt sammen vil give os mere tid til at fokusere på kunderne. Jeg glæder mig derfor til, at vi sammen kan tage næste skridt og give vores butik et ekstra gear, som vil komme vores kunder til gode.”

Købere fra hele landet

Poul Erik Bech har på 44 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed. Han siger:

“Det er en fornøjelse at byde endnu en veldreven boligbutik velkommen, så vi nu er oppe på 80 boligbutikker. For boligejerne i Skagen kommer der en række nye, interessante muligheder. Vi kan fx skaffe købere fra vores mange andre boligbutikker – ikke mindst fra hovedstadsområdet, hvor Skagen er en populær by.”

“I Skagen kommer mange købere udefra, og hele 40% af boligmarkedet for helårshuse benyttes til sommerhus. Her kan vi virkelig være med til at gøre en forskel. Vi ser meget frem til samarbejdet med de nye medarbejdere og byder dem velkommen ombord.”

Søger ny partner og lokal profil indtræder som medejer

Poul Erik Bech fortsætter: “For at Ole Bo kan få mulighed for at trappe ned på ledelsesopgaven søger vi konkret en dygtig partner og medejer til butikken. Desuden indtræder en af mange kendt mæglerprofil i Skagen, Mads Dyhr, som medejer af boligbutikken. Han vil dog fortsat koncentrere sig om arbejdet som leder af EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vendsyssel.”