14 februar, 2022 Nyheder

Drømmer om Royal Run i Skagen

René Zeeberg, Direktør for Toppen af Danmark vil have Royal Run til Skagen.

Som det første step vil Zeeberg tage kontakt til DGI som hovedsageligt står for at arrangere Royal Run rundt om i landet. Her vil han forhøre sig om muligheden samt hvad der eventuelt skal til for at få Royal Run til Skagen.

René Zeeberg peger på, at vi i Skagen allerede har et fantastisk renommé blandt løbere samt erfaring med afviklingen af et løb gennem Skagen Marathon.

Til Kanal Frederikshavn udtaler René Zeeberg:

Det vil være fantastisk for Skagen med den eksponering, som Royal Run giver og jeg tror også, at det vil vil have en afsmittende virkning på Skagen Maraton, som vi jo afvikler i efteråret”.

Desuden peger han på at der vil kunne laves helt unikke og smukke ruter her i Skagen hvor han blandt andet omtaler Kongevillaen som et oplagt punkt på de længere ruter.

Om Royal Run

Royal Run blev afviklet for første gang i 2018. Her i Nordjylland har vi indtil videre kunnet glæde os over at have Aalborg som fast værtsby, hvor der desuden ofte har været royal deltagelse.

Foruden Aalborg løbes der i år Royal Run i Aarhus, Næstved, Bornholm, Kolding samt på Frederiksberg.

Ved Royal Run kan der løbes den såkaldte One Mile samt 5 og 10 kilometer og hele familien er mere end velkommen til at tilmelde sig og løbe med.

I år afvikles Royal Run 2. Pinsedag, mandag d. 6. Juni.