11 juli, 2024 Kultur

Clemens Knejterne giver koncert i Skagen

Mandag d. 15. juli kl. 19.00 byder Clemens Knejterne på en stemningsfuld koncert i den svenske sømandskirke i Skagen.

Koret, bestående af 29 unge mænd i alderen 16-26 år og er kendt for deres fleksibilitet og alsidighed, hvilket har gjort dem eftertragtede til en bred vifte af arrangementer, herunder store koncerter og tv-optrædener.

Historien bag koncerten i Skagen er lidt sjov. Oprindeligt skulle koret have optrådt et andet sted i Nordjylland, men efter flere aflysninger og fuldt bookede lokationer fandt de til sidst frem til den svenske sømandskirke, hvor korets dirigent, Johan Valdemar Hegaard Gabrielsson, tidligere har haft koncerter med sin familie.

Johan er selv fra Skagen og glæder sig over at kunne optræde i sin hjemby.

Clemens Knejterne, under ledelse af Johan, byder på unikke arrangementer af både moderne popsange og klassiske salmer. Koret er kendt for deres charme og høje humør, og de garanterer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Billetter til koncerten i Skagen koster kun 60,- pr. Stk og kan købes lige her

Om Clemens Knejterne

Clemens Knejterne blev stiftet med det formål at sprede glæde gennem musik. Koret har sunget ved adskillige prestigefyldte begivenheder og er kendt for deres unikke, selvskrevne arrangementer.

Med Johan som dirigent har koret udviklet sig yderligere, og hans personlige engagement sikrer, at korets gejst og energi altid er i top.

Læs mere om Clemens Knejterne på deres hjemmeside og følg dem på Facebook for opdateringer om kommende koncerter.