09 juli, 2023 Det sker

Cirkus Trapez kommer til Skagen

Cirkus Trapez kommer til Skagen med deres eventyrlige og magiske cirkusforestilling

Det sker mandag d. 17. Juli kl. 19 på Skolemarken overfor Kulturhus Kappelborg.

Cirkus Trapez kommer til byen med en hyggelig forestilling som har alt det, som kendetegner en god cirkusforestilling.

Cirkus Trapez byder på et super flot og spændende program for hele familien, sammensat af Isabella Enoch, der står i spidsen for forestillingen og vil fungere som dagens sprechstallmeister.

Den garvede Cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, har i mange år, rejst verden tynd med sit solo trapeznummer. Isabella er ikke længere selv aktiv i manegen som artist, da hun har dedikeret sig til koreografi og sammensætning af forestillingen.

Cirkuspublikummet bliver dog ikke snydt for Isabella i manegen, det er nemlig hende, der byder publikum velkommen og som binder showet sammen. Den store erfaring og et helt liv i cirkusverdenen skinner tydeligt igennem i de forestillinger, som Isabella sætter sammen, og man fornemmer tydeligt den passion, Isabella har for at skabe en forestilling, der emmer af charme og kvalitet.

Årets forestilling byder bl.a. på fantastisk halsbrækkende akrobatik, en fantastisk trup fra Marokko, seje luftartister, sang, musik og dejlige dyr. Der bliver selvfølgelig også masser at grine af, når latterlige klovne laver pusseløjerligheder, sjov og ballade.

Både voksne og børn vil med garanti få en uforglemmelig oplevelse i Cirkus Trapez 2023, som vil være både fascinerende og hylende morsom samt super spændende med masser af gys.

Billetter kan købes lige her.