01 marts, 2022 Kultur

CHIEF 1 PÅ KAPPELBORG

Chief 1 kommer til Skagen med sin ’Nordlig Sjæl Tour’

Kappelborg byder foråret velkommen med popsnedkeren Chief 1 på sin ’Nordlig Sjæl Tour’ når han atter gæster Skagen. Den 12. marts kl. 20 og inviteres alle indenfor til en rigtigt popfest – kom 2 betal for en og kl. 19-20 er der også dobbelt op i baren!

Med en god blanding af nye og gamle sange er der lagt op til en aften med masser af festlig pop, god stemning og masser af dejlige sange om glæden ved livet, kærligheden og håbet.

Siden slut 80’erne til nu har Chief 1 skrevet, produceret og remixet for et hav af artister og bands, bl.a.: Danser med Drenge, Dodo & The Dodos, Gnags, Lars H.U.G, Love Shop, Kim Larsen, Michael Learns To Rock, Nik & Jay, Remee, Sanne Salomonsen, Shu-di-dua, Outlandish, Michael Falch, Bamse, Johnny Madsen og mange flere.

Han var med til at starte rapgruppen Rockers By Choice i 1986 og i 2021 blev han sammen med Thomas Buttenschøn nr. 2 til Dansk Melodi Grand Prix.

Med sig på Kappelborg har han Jon Pold på bas & vokal, Heini Corfitz på guitar & Vokal, Kristian Uhre på trommer og Lars Winther på Keys.

Coronapandemien er på retur og foråret er på vej, og det vil Kappelborg fejre med en fest. Derfor kan du til denne koncert tage din gode ven eller veninde med og kun betale for én billet. Og for at sætte gang i festen er der dobbelt op i baren mellem 19 og 20.

Det bliver endnu en fed aften i godt selskab!

Se mere lige her