• Forside
  • Det sker
  • Bourgogneaften med Christian Philipson – Påskelørdag på Apéro Bistro & Champagnebar
24 marts, 2025 Det sker

Bourgogneaften med Christian Philipson – Påskelørdag på Apéro Bistro & Champagnebar

Påskelørdag den 19. april 2025 inviterer Apéro Bistro & Champagnebar i Skagen til en eksklusiv Bourgogneaften, hvor vinelskere kan se frem til en uforglemmelig rejse gennem Bourgognes vinområder.

Aftenens vært er ingen ringere end Christian Philipson, grundlæggeren af Philipson Wine og en af landets mest passionerede Bourgogne-entusiaster.

En unik aften i Bourgognes tegn

Christian Philipson begyndte sit vineventyr for næsten 38 år siden netop i Bourgogne, hvor han boede og arbejdede i fem år.

Med sin enorme viden og kærlighed til de franske vine vil han denne aften guide gæsterne gennem otte nøje udvalgte bourgognevine, samtidig med at han deler anekdoter og indsigter fra sine mange år i vinverdenen.

Bourgogne er mere populært end nogensinde før, og med en produktion, der er lille, men efterspørgslen enorm, er denne aften en sjælden mulighed for at smage nogle af områdets mest spændende vine.

Aftenens vine:

  • 2019 Crémant de Bourgogne Vive la Joie Bailly-Lapierre
  • 2022 Chablis La Pierrelée La Chablisienne
  • 2022 Meursault Domaine Ballot Millot
  • 2021 Bourgogne Pinot Noir Terres de Famille La Vougeraie Øko
  • 2021 Beaune La Montée Rouge La Vougeraie Øko
  • 2022 Savigny-Les-Beaune 1. Cru Les Marconnets La Vougeraie Øko
  • 2019 Chambolle-Musigny Vieilles Vignes Domaine Henri Felettig
  • 2017 Gevrey-Chambertin Les Evocelles La Vougeraie – Magnum Øko

En kulinarisk oplevelse i særklasse

Til de udsøgte vine serveres en nøje sammensat fire-retters menu, som er skabt til at komplementere vinene og fuldende den gastronomiske oplevelse.

Aftenens menu:

Snack: Østers

1. ret: Grillet brioche, skaldyrstatar, æble og dild

2. ret: Bagt hvidfisk og skaldyrsfrikassé

3. ret: Tatar, emulsion på trøffel, brunoise af sprødt brød, crudité på champignon

4. ret: Kalvefilet, sauce choron og stegte porrer

Christian Philipson er kendt for sin evne til at gøre vinoplevelser både lærende og underholdende. Aftenens deltagere kan forvente at få et unikt indblik i Bourgogne, samtidig med at de nyder den særligt udvalgte menu og de eksklusive vine.

Apéro Bistro & Champagnebar

Apéro Bistro & Champagnebar i Skagen tilbyder en autentisk fransk bistrooplevelse og er kendt for sit omfattende udvalg af champagner og vine.

Kombinationen af klassisk fransk mad og udsøgte vine og champagner, gør Apéro til en favorit blandt madelskere og vinentusiaster.

Praktiske oplysninger og reservation

  • Tid: Påskelørdag den 19. april 2025, kl. 18.00 – 22.00
  • Sted: Apéro Bistro & Champagnebar, Skagen
  • Pris: 1495 kr. pr. person
  • Pladsreservation: Bookes her: Book plads til Bourgogneaften

Af hensyn til bordplanen opfordres gæster, som ønsker at sidde sammen, til at bestille samlet. Dog kan der ikke garanteres eksklusivitet ved bordet. Fakturaen fungerer som billet til arrangementet og skal fremvises ved ankomst.

Gå ikke glip af denne helt særlige aften, hvor Bourgogne og gourmet går op i en højere enhed i Apéros charmerende omgivelser.