• Forside
  • Privat
  • Bolig i Fokus: Velbygget og rummelig villa med mange muligheder
18 august, 2023 Privat

Bolig i Fokus: Velbygget og rummelig villa med mange muligheder

I denne udgave af Bolig i Fokus ser vi nærmere på en bolig i et af Skagens skønne villakvarterer som ligger midt imellem by og natur.

Boligen strækker sig over i alt 283 kvadratmeter, hvoraf 202 kvadratmeter er dedikeret til boligareal og 81 kvadratmeter til erhvervsformål. Erhvervsdelen kan anvendes til forskellige formål såsom kontor, klinik, salon eller udlejning, hvilket det i øjeblikket bruges til.

Boligtype: Villa

Boligareal: 202 m2 + 81 m2 til erhvervsformål

Kontantpris: 3.495.000,-

Boligens indretning

Her får du en rummelig og kvalitetspræget bolig beliggende i et attraktive område i Skagen.

Beliggenheden er særdeles attraktiv, da boligen ligger tæt på Skagens nordby men med nem afgang til byens centrum samt indkøbsmuligheder.

Ligeledes er du kun en kort gå- eller cykeltur fra det hyggelige Østerby, Sønderstrand og Vippefyret, ligesom at du hurtigt kan komme ud i naturen som eksempelvis Grenensporet.

Området er primært udlagt til beboelse, men tillader også en blanding af bolig og liberalt erhverv. Dette giver mulighed for fleksibilitet og tilpasning til individuelle behov.

Boligens indretning

Boligen er arkitekttegnet og blev opført i 1969. Ved ankomsten til boligen bydes du velkommen af en entré/fordelingsgang, som adskiller bolig- og erhvervsdelen.

Der er separat indgang fra huset østvendte terrasse hvor I også finder en muret garage og udhus.

Her er der endvidere indgang til et bryggers, der fører dig videre til et  køkkenalrum.

Boligen byder desuden på en stor stue med udgang til en terrasse mod syd/vest, en spisestue samt en pejsestue.

Værelsesafdelingen i boligdelen består af to værelser og et badeværelse. Derudover finder du et soveværelse med walk-in-closet og adgang til eget badeværelse med badekar. 

Erhvervsdelen er indrettet med et køkkenalrum, tre værelser og udnyttet loftrum, som tidligere har fungeret som printerrum og lager.
 
Denne bolig kombinerer rummelighed, kvalitet og en attraktiv beliggenhed og er ideel til dem, der søger et unikt hjem med mulighed for at drive erhverv i samme ejendom som hjemmet.

Boligen i billeder

Du kan se meget mere om boligen samt finde endnu flere billeder lige her